رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست خبری با اصحاب رسانه فارس که در آستانه دهه مبارک فجر برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده از ابتدای فعالیت تیم مدیریتی جدید دانشگاه، چشم انداز توسعه سلامت فارس را ترسیم کرد.
به گزارش پگاه خبر از شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» در نشستی که صبح امروز، هفتم بهمن در آستانه فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر برگزار شد، با ارائه دورنمایی از مجموعه سلامت فارس به عنوان گسترده ترین دانشگاه علوم پزشکی کشور از نظر تعداد نیروی انسانی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان یکی از مراکز معتبر بین المللی با افتخارات فراوان از گذشته تا کنون و مرکزیت قطب پنج دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی جنوب کشور، با حدود ۳۵هزار نیروی انسانی در قالب مراکز ارائه خدمت در شیراز، ۳۴ شبکه و منطقه بهداشت و درمان، حدود ۷۰ بیمارستان و هزار داروخانه در سراسر استان، به مردم و بیماران ارائه خدمت می کند.
او در دست ساخت بودن بیش از ۲۰۰ پروژه عمرانی سلامت محور در استان فارس را تلاشی در راستای توسعه زیرساخت های موجود برشمرد که از این تعداد بیش از۳۰ پروژه، از جمله پروژه های مهمی مانند بیمارستان اعصاب و روان بوستان، همچنین بیمارستان های مرودشت و داراب در مراحل پایانی ساخت، تجهیز و بهره برداری قرار دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز محور فعالیت های دانشگاه در استان را تحقق وفاق ملی در عرصه سلامت برشمرد که در ابعاد گوناگون در حال پیاده سازی است و افزود: در این راستا تلاش شده تا با انتخاب افراد توانمند و دارای تجارب کلان مدیریتی، بر اساس شایسته سالاری و عدالت مداری، ظرفیت های موجود به بهترین نحو در مسیر ارتقای خدمت رسانی به مردم به کار بسته شود.
بین المللی سازی سلامت فارس، چشم اندازی دست یافتنی
دکتر هاشمی از جمله مهم ترین اهداف و چشم انداز پیش رو برای حوزه سلامت فارس را بین المللی سازی دانشگاه عنوان کرد که در دو گام جذب و تبادل اساتید و دانشجویان بین المللی و همچنین تقویت زیرساخت های گردشگری سلامت، در حال پیاده سازی و توسعه است.
مسوول ارشد حوزه سلامت فارس فعالیت دفتر دانشگاه در کشور تاجیکستان و توسعه تعامل علمی با کشورهای منطقه را از جمله ظرفیت های موجود در این زمینه خواند و ابراز امیدواری کرد با راه اندازی پرواز شیراز به شهر دوشنبه در کشور تاجیکستان، شاهد تحقق روزافزون این فرصت باشیم.
او گردشگری سلامت را یک اصل مهم در نظام سلامت و توسعه ملی دانست که در حال حاضر بسترهای تقویت آن فراهم آمده و گفت: با ایجاد دفتر گردشگری سلامت در دانشگاه، تلاش بر این است که بتوانیم مدیریت کارآمد و موثری در این زمینه داشته باشیم و از سویی دیگر نیز اهداف مرتبط با بین المللی سازی حوزه سلامت فارس با تلاش برای جذب سرمایه گذار خارجی، در حال انجام است.
توسعه خدمات سلامت محور در فارس با تقویت تعامل بین بخشی
دکتر هاشمی از دیگر اقدامات صورت گرفته در حدود یکصد روز فعالیت اخیر تیم مدیریتی دانشگاه را رایزنی و تعامل همه جانبه با وزیر و مسوولان وزارت بهداشت، استاندار و مسوولان استانی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سازمان های کشوری و ادارات و نهادهای استانی عنوان کرد.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز حضور معاونان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه های مختلف در استان فارس و آگاهی مستقیم نسبت به چالش ها و مسائل موجود، فرصتی برای انعکاس و پیگیری اولویت های حوزه سلامت فارس در ماه های اخیر بوده و نسبت به رفع موارد موجود، ابراز امیدواری کرد.
او در بخش دیگری از صحبت های خود به موضوع پزشکی خانواده و اجرای این برنامه طی بیش از ۱۰ سال گذشته در فارس اشاره کرد و از برنامه ریزی و پیگیری برای شناسایی و رفع چالش های این برنامه و اجرای آن با رویکرد جدید خبر داد.
دکتر هاشمی همچنین تلاش برای ماندگاری پزشکان و نیروی انسانی حوزه سلامت را از دیگر برنامه های مسوولان دانشگاه برشمرد که تلاش بر این است که با راهکارهای عملیاتی، پیاده سازی شود.
مسئول ارشد حوزه سلامت فارس در ادامه به برنامه ریزی برای توسعه پردیس دانشگاه خبر داد و تسهیل مسیرهای دسترسی به این مجموعه با مشارکت مسوولان استانی را گامی رو به جلو در مسیر تحقق این هدف دانست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از دریافت چالش ها و دغدغه های مردمی در حیطه های مختلف حوزه سلامت استقبال کرد و طرح موارد را فرصتی برای آگاهی مسوولان و رفع مشکلات موجود عنوان کرد.
انتهای پیام/