به گزارش پگاه خبر، دکتر حسینعلی امیری در برنامه هفتگی خود از پروژههای صنعت برق فارس بازدید کرد.
دکتر امیری در جریان این بازدید با اشاره به اینکه ناترازی انرژی مشکلی ست که کشور با آن مواجه است، عنوان کرد: ناترازی برق نیز مشکلاتی برای مشترکان در بخش خانگی، صنعتی و کشاورزی ایجاد کرده و باعث شده محدودیتهایی برای مصرف برق در همه سطوح اعمال شود.
استاندار فارس با ابراز خرسندی از اینکه همراهی، هماهنگی و همدلی مناسبی میان متولیان حوزه انرژی در فارس وجود دارد خاطرنشان کرد: این هماهنگی موجب شده اهالی شریف فارس با مشکلات کمتری در بخش انرژی رو به رو باشند و نام فارس نیز در میان استان های پر مصرف قرار نگیرد.
او اضافه کرد: البته قصد ندارم بگویم در استان فارس مشکل قطع برق در حوزه برق وجود ندارد اما به طور کلی صنعت برق در این استان از شرایط مناسبتری برخوردار است.
نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه برق استان ها به صورت ملی مدیریت میشود، اضافه کرد: در سطح استان حدود چهار هزار مگاوات برق تولید میشود؛ این در حالیست که مصرف برق در این استان پهناور ۲ هزار و ۷۰۰ مگا وات است و مابقی برق تولید شده به شبکه سراسری اختصاص مییابد و مدیریت استان اختیاری در تقسیم آن ندارد.
دکتر امیری با تاکید بر اینکه مدیریت برق کار آسانی نیست، گفت: در طول ماههای اخیر مصرف برق به گونه ای مدیریت شد که آسیب کمتری را به دنیال داشت.
به اعتقاد او مدیریت مصرف برق در استان فارس نتیجه یک کار جمعی و شبانه روزی است؛ کار افراد زحمتکشی که با وجود تلاشهای بسیاری که در این زمینه دارند هیچگاه دیده نمیشوند.
استاندار فارس سریعترین و مناسبترین شیوه تولید برق را استفاده از پنلهای خورشیدی و تولید برق از انرژی خورشیدی دانست و با اشاره به اینکه توسعه نیروگاههای خورشیدی فارس در دستور کارقرار گرفته است اظهار کرد: تامین ۸۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی برای یک سال آینده برنامهریزی شده که خوشبختانه استقبال در خور توجهی نیز از این اقدام صورت گرفته و برنامه دولت نیز حمایت از این صنعت است.
امیری همچنین با بیان اینکه یکی از بانک های بزرگ کشور اعتبار قابل توجهی به موضوع احداث نیروگاههای خورشیدی تخصیص داده است از اعلام آمادگی این بانک برای کمک به توسعه پنلهای خورشیدی در استان فارس خبر داد.
او افزود: بخش اقتصادی کمیته امداد نیز اعلام آمادگی کرده و در حال برنامهریزی هستیم تا شرایط سرمایهگذاری در این بخش تسهیل شود.
استاندار فارس گفت: در جلسه شورای اداری نیز به دستگاههای ذیربط و بخشهای مختلفی که باید این زیرساختها را فراهم کنند تأکید شد که این امر مهم در اولویت آنها قرار گیرد.
نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه حداقل تا عید امسال با ناترازی انرژی در استان مواجه خواهیم بود از اهالی فارس درخواست کرد که همراهی و همکاری خود در مدیریت مصرف برق را ادامه دهند.
گزارش مدیرعامل شرکت برق منطقهای فارس
در این بازدید، دکتر حقیقی، مدیرعامل شرکت برق منطقهای فارس، گزارشی جامع از آخرین وضعیت تأمین انرژی در منطقه ارائه کرد و بر اولویت مدیریت بهینه منابع انرژی و بهکارگیری فناوریهای نوین در این راستا تأکید نمود. وی ضمن اشاره به پروژههای جدید و بهبود زیرساختها، اظهار داشت:
«تلاش ما در برق فارس، پاسخگویی به نیازهای در حال افزایش استان با اجرای پروژههای جدید و بهبود زیرساختها است و در این راستا به طور مستمر در تلاش خواهیم بود.»
دکتر حقیقی همچنین به ثبت رکوردهای قابل توجه در اجرای برخی پروژهها اشاره کرد و افزود:
«کیفیت و زمان اجرای پروژهها در برق منطقه فارس از اولویت بسیار بالایی برخوردار است و علیرغم تمامی محدودیت های مالی، اجرای برخی پروژهها به لحاظ زمانی در کشور کم نظیر بوده است.
اقدامات جهادی در زمان بحران
مدیرعامل شرکت برق منطقهای فارس نیز از اقدامات جهادی این شرکت در عبور از بحرانهای انرژی تابستانی و تأمین برق برای نقاط بحرانی استان فارس و بوشهر سخن گفت. به گفته وی، نصب ژنراتورهای دیزلی در پانزده نقطه بحرانی شبکه در مدت ۴۵ روز نمونه ای از اقدامات کم نظیر در صنعت برق کشور است که حاصل تلاش مهندسان خبره این شرکت است.
وی به موفقیت های شرکت برق منطقه ای فارس در حوزه های مختلف اشاره نمود ، از جمله کسب مقام اول جشنواره شهید رجایی در گروه زیربنایی و توسعه زیرساخت ، کسب عنوان بهره برداری برتر در بین شرکت های برق منطقه ای کشور ، کسب مقام برتر در بهینه سازی تجهیزات و شبکه های برق رسانی و همچنین کسب لوح تقدیر از مدیرعامل شرکت توانیر در حوزه انضباط مالی و پشتیبانی
حقیقی افزود : تمام تلاش ما به منظور ارائه خدمات بهتر و پایدارتر به مردم عزیز استان فارس و استان بوشهر است ، چرا که هدف اصلی ما تامین انرژی پایدار و اطمینان از انتقال موثر و مداوم انرژی است .
در این برنامه از آزمایشگاه تست عایقی و حفاظت، تونل انرژی واقع در تقاطع جام جم، ایستگاه GIS واقع در ابتدای بلوار کوهسار مهدی مرکز شیراز و مرکز دیسپاچینگ جنوب کشور واقع در شرکت برق منطقهای بازدید شد.
معاون عمرانی استانداری ، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و فرماندار شیراز و مدیران صنعت برق فارس، استاندار فارس را در این بازدید همراهی کردند.
انتهای پیام/
لینک کوتاه : https://pegahekhabar.ir/?p=46327