اهمیت رفع چالش ها در راستای اجرای کامل برنامه پزشکی خانواده در فارس
اهمیت رفع چالش ها در راستای اجرای کامل برنامه پزشکی خانواده در فارس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشستی با سرپرست مرکز مدیریت شبکه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان آموزش پزشکی، ضمن بررسی وضعیت اجرای برنامه پزشکی خانواده در استان فارس، بر لزوم رفع چالش های موجود در این برنامه تأکید کرد.

به گزارش پگاه خبر، «دکتر اورنگ ایلامی» با بیان اینکه برنامه پزشکی خانواده با هدف ایجاد یک ارتباط مستمر و پویا بین پزشک و بیمار، به دنبال بهبود کیفیت زندگی مردم و کاهش هزینه‌های درمانی است، بیان داشت: برنامه پزشکی خانواده یکی از مهم‌ترین برنامه‌های تحول سلامت است که با هدف ارتقای سطح سلامت جامعه و دسترسی آسان‌تر مردم به خدمات بهداشتی و درمانی اجرا می‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به اینکه اجرای این برنامه در استان فارس با برخی چالش‌ها مواجه است، ابراز امیدواری کرد که با حمایت دولت و وزارت بهداشت بتوانیم برنامه پزشکی خانواده را به عنوان یک الگوی موفق در سطح کشور نهادینه کنیم و از مزایای آن برای ارتقای سلامت هموطنان بهره‌مند شویم.
دکتر ایلامی با بیان اینکه مراقبان سلامت نقش بسیار مهمی در حفظ و ارتقای سلامت جامعه ایفا می‌کنند، گفت: مراقبان سلامت به عنوان پل ارتباطی بین بیمار و سیستم بهداشتی عمل کرده و با ارائه مراقبت‌های اولیه و پیشگیرانه، از بروز بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌کنند.
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: طراحی یک نظام پرداخت عادلانه و شفاف که بر اساس عملکرد و کیفیت خدمات ارائه شده باشد، می‌تواند انگیزه پزشکان و مراقبان سلامت را برای ارائه خدمات باکیفیت‌تر افزایش دهد.
در ادامه این نشست، دکتر «مهدی زنگنه» سرپرست مدیریت شبکه معاونت بهداشت وزارت بهداشت و دکتر«سعید تاملی» معاون فنی مدیریت شبکه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، با ارایه گزارشی از بازدید های انجام شده از برنامه پزشکی خانواده، به بیان نظرات و پیشنهادت پیرامون رفع چالش‌های موجود و بهبود عملکرد این برنامه پرداختند.
انتهای پیام/