فعالیت ۹۰ مشاور و رابط ایثارگران در دستگاه‌های اجرای استان فارس
فعالیت ۹۰ مشاور و رابط ایثارگران در دستگاه‌های اجرای استان فارس

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با بیان اینکه هم اکنون ۹۰ مشاور و رابط ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی استان فارس در حال فعالیت هستند، بر تبادل اطلاعات و تجربیات موفق مشاورین ایثارگران دستگاه‌های اجرایی در خصوص تکریم و پیگیری مسائل خانواده‌های شهدا و ایثارگران تاکید کرد.

به گزارش ایثار از فارس، سومین مجمع مسئولین، مشاورین و رابطین امور ایثارگران ادارات کل و دستگاه های اجرایی فارس به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران به میزبانی اداره کل فرودگاه های استان برگزارشد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس در این نشست با بیان اینکه هم اکنون ۹۰ مشاور و رابط ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی استان فارس در حال فعالیت هستند، گفت: این جلسه به منظور پیگیری و بررسی مسائل و مشکلات خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران شاغل در دستگاه‌های اجرایی و همچنین تسهیل در خدمات رسانی و تکریم در پاسخگویی به جامعه ایثارگری مراجعه کننده به ادارات استان برگزار شد.

بیانی در این جلسه بر تبادل اطلاعات و تجربیات موفق مشاورین ایثارگران دستگاه‌های اجرایی در خصوص تکریم و پیگیری مسائل خانواده‌های شهدا و ایثارگران تاکید کرد.

وی همچنین اظهار داشت: در آستانه فرارسیدن هفته دفاع مقدس مقرر شد مشاوران ایثارگران دستگاه‌های اجرایی با برگزاری جلسات و برنامه‌هایی یاد و خاطره حماسه آفرینی‌ها و دلاورمردی های شهدا، جانبازان و آزادگان در دوران دفاع مقدس را گرامی دارند و بر لزوم حفظ و صیانت از ارزش‌های دوران دفاع مقدس تاکید کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس نیز در این نشست گفت: خانواده های شهدا و ایثارگران زینت کشور و میراث دار عزیزانی هستند که بهترین سرمایه یعنی جان عزیز خود را برای دفاع از ارزش های اسلام و انقلاب اسلامی و این مرز و بوم فدا کردند.

اسماعیل قزل سفلی گفت: امام خمینی(ره) در جریان انقلاب اسلامی هیچ سرمایه سخت افزاری، قدرت و ابزار تبلیغاتی نداشتند و هیچ کدام از سیاستمداران دنیا از ایشان حمایت نمی‌کردند و تنها سرمایه امام راحل(ره) در حوزه سخت افزاری یک تکه کاغذ بود که در آن بیانیه می‌نوشتند و یک نواری که صدای ایشان ضبط و توسط مردم دست به دست می شد.

وی افزود: امام راحل(ره) از یک سرمایه نرم‌افزاری برخوردار بود که به نظر من شهدا به این سرمایه تکیه می‌کردند و آن، ایمان به خدای متعال، توسل به اهل بیت(علیهم السلام) و امید به آینده بود.

معاون استاندار فارس در ادامه بر حضور مسئولین، مشاورین و رابطین امور ایثارگران ادارات کل و دستگاه های اجرایی استان در جلسات هماهنگی تاکید کرد و گفت: حضور رابطین امور ایثارگران در جلسات پیگیری امور ایثارگران، امری ضروری است که با مطالبه گری قوانین مربوط به ایثارگران در دستگاه های اجرایی می توان به خدمات رسانی بهتر به جامعه ایثارگری دست پیدا کرد.

گفتنی است در حاشیه این مراسم، میزخدمت پیگیری مشکلات خانواده های شهدا و ایثارگران با حضور معاون تعاون و رئیس اداره هاتف بنیاد استان و روسای مناطق یک و دو بنیاد شیراز برگزار شد.

انتهای پیام/