مدیرعامل شرکت گاز فارس خواستار افزایش دقت مشترکان در استفاده از وسایل گرمایشی در آغاز فصول سرد سال شد.
به گزارش پگاه خبر، علی اکبر میدانشاهی با هشدار نسبت به استفاده ایمن از وسایل گازسوز گفت: آنالیز علل حوادث ناشی از آتش سوزی و انفجار در استان فارس دربردارنده این موضوع….
مدیرعامل شرکت گاز فارس خواستار افزایش دقت مشترکان در استفاده از وسایل گرمایشی در آغاز فصول سرد سال شد.
به گزارش پگاه خبر، علی اکبر میدانشاهی با هشدار نسبت به استفاده ایمن از وسایل گازسوز گفت: آنالیز علل حوادث ناشی از آتش سوزی و انفجار در استان فارس دربردارنده این موضوع است که بیشترین سهم مربوط فرسودگی، پارگی و پوسیدگی شلنگ گاز بوده و این در حالی است که این امر با بذل توجه و هزینه ای اندک به راحتی قابل پیشگیری است.
وی با اشاره به این موضوع که استفاده از وسایل گازسوز غیراستاندارد نقش عمده ای در بروز حوادث دارد، اظهار داشت: شهروندان باید قبل از راه اندازی وسایل گازسوز، از بازبودن مسیر دودکش و استفاده از کلاهک H اطمینان حاصل کرده و با استفاده از شیلنگ و بست استاندارد اقدام به اتصال وسایل گازسوز استاندارد به انشعاب گاز کنند.
این مقام مسئول در ادامه افزود: اطمینان از باز بودن و تمیز بودن مسیر دودکش، آبی بودن شعله بخاری و اطمینان از عدم نشت گاز با آزمایش کف صابون در محل های اتصال از دیگر توصیههای شرکت گاز استان فارس به مشترکان است.
مدیرعامل شرکت گاز استان فارس در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه آمار قربانیان حوادث گاز نسبت به سنوات پیشین مسیر کاهشی داشته، بیان کرد: استفاده ایمن از وسایل گازسوز استاندارد و مصرف بهینه انرژِی دو رکن مهمی است که باید در تمامی ایام سال و به ویژه فصول سرد مورد توجه ویژه قرار گیرد.
میدان شاهی با ارایه راهکارهایی به منظور بهینه سازی مصرف انرژِی در زمستان خاطرنشان کرد: با استفاده از روشهای مختلفی از قبیل استفاده از پردههای ضخیم، لباس مناسب و تنظیم دمای منزل بین ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتیگراد می توان ضمن صرفه جویی در مصرف گاز و کاهش مبلغ گازبها، امکان استفاده سایر هموطنان از جریان پایدار را فراهم کرد.
وی در پایان اصلی ترین دلایل حوادث آتش سوزی و انفجار در استان را به ترتیب نشت شلنگ گاز، نقص بست شلنگ، استفاده از وسایل گازسوز غیراستاندارد، نشت گاز به علت فقدان ترموکوبل، بازماندن شیرگاز، قرار گرفتن وسایل قابل اشتعال در مجاورت وسایل گازسوز و نشت گاز در سیستم لوله کشی داخلی معرفی کرد.
انتهای پیام/