گام شهرداری شیراز برای کاهش هرچه بیشتر عوارض و مشکلات ناشی از دفع پسماندهای شهری
گام شهرداری شیراز برای کاهش هرچه بیشتر عوارض و مشکلات ناشی از دفع پسماندهای شهری

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز گفت: شهرداری این کلان‌شهر با دارابودن یکی از پیشرفته‌ترین و دقیق‌ترین سیستم‌های دفع پسماند در کشور در تلاش است تا با توسعه تخصصی سایت….

 

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز گفت: شهرداری این کلان‌شهر با دارابودن یکی از پیشرفته‌ترین و دقیق‌ترین سیستم‌های دفع پسماند در کشور در تلاش است تا با توسعه تخصصی سایت برمشور در راستای کاهش هرچه بیشتر عوارض و مشکلات ناشی از دفع پسماندهای شهری گام بردارد.

به گزارش پگاه خبر، روح‌الله خوشبخت با بیان اینکه در حوزه پسماند ۳ پروژه با حضور وزیر کشور در سفر رئیس‌جمهور به فارس افتتاح و عملیات اجرایی ۵ پروژه زیست محیطی نیز آغاز شد، اظهار کرد: شهرداری شیراز با دارا بودن یکی از پیشرفته‌ترین و دقیق‌ترین سیستم‌های دفع پسماند در کشور در تلاش است تا با توسعه تخصصی سایت برمشور در راستای کاهش هرچه بیشتر عوارض و مشکلات ناشی از دفع پسماندهای شهری گام بردارد.

به گفته او؛ خاکبرداری و عایق‌بندی سلول شماره ۵ دفن پسماند عادی و سلول شماره شماره ۳ دفن پسماند عفونی و لاگون ذخیره‌سازی روانآب بیوکمپوست در محل پردازش و دفن پسماند برمشور با حجم خاکبرداری بیش از ۶۵۰ هزار متر مکعب از جمله پروژه‌هایی است که با هدف دفن بهداشتی، مهندسی پسماند، کنترل شیرابه و جلوگیری از آلودگی آب‌های زیر زمینی و خاک و با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح ۵ پروژه‌ای پرداخت که عملیات اجرایی ساخت آنها با اعتباری بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال آغاز شد.
خوشبخت جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی اطراف کارخانه پردازش از طریق کانال رو باز به طول ۵۰۰ متر در محدوده کارخانه تفکیک پسماند سایت برمشور را یکی از این پروژه‌ها برشمرد و افزود: هدف از اجرای این پروژه جلوگیری از ورود آب‌های سطحی اطراف کارخانه پردازش پسماند به محوطه کمپوست و عدم تولید شیرابه است.

احداث مرکز بهداشت کارگری به مساحت ۷۰ مترمربع در محل برمشور با هدف ارائه خدمات درمانی اورژانسی، احداث سوله سایبان دستگاه ترنر (هوادهی کود کمپوست) به مساحت ۱۱۰ متر مربع، اجرای دیوار بتنی پیش ساخته اطراف سلول دفن پسماند عفونی به طول ۶۷۰ متر و ارتفاع ۲.۵ متر با هدف جلوگیری از ورود حیوانات و انتشار آلودگی و راه‌اندازی خط سوم صنعتی پردازش و تفکیک صنعتی پسماند با هدف تفکیک و بازیافت پسماندهای خشک و تر از دیگر پروژه‌هایی بود که عملیات اجرایی آنها به گفته خوشبخت در این آیین آغاز شد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز محل‌های دفن مهندسی و بهداشتی پسماند، ایجاد محل‌های استخراج و مدیریت گازهای حاصل از دفن پسماند، کارخانه تفکیک صنعتی پسماند، محل‌های تخمیر و تولید کودهای آلی پسماند، آزمایشگاه تخصصی مدیریت پسماند، جمع‌آوری، ذخیره‌ سازی و مدیریت شیرابه‌های محل دفن و فضای سبز پیرامونی محل پردازش و دفن مهندسی- بهداشتی را از جمله پروژه‌های فعال و زیست محیطی در مجموعه محل پردازش و دفع پسماند شهرداری شیراز عنوان و تأکید کرد: این سازمان همواره حفظ منابع، سرمایه‌ها و محیط زیست را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده و می‌کوشد خدماتی شایسته شهروندان سومین حرم اهل‌بیت (ع) ارائه کند.

انتهای پیام/