ممانعت از شادی های منطقی و قانونی در جامعه هنر نیست/ تشکل های مردم نهاد در ارتقا کیفیت زندگی سالمندی نقش مهمی دارند
ممانعت از شادی های منطقی و قانونی در جامعه هنر نیست/ تشکل های مردم نهاد در ارتقا کیفیت زندگی سالمندی نقش مهمی دارند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس؛ دکتر عنایت الله رحیمی در پنجمین جلسه کارگروه اجتماعی فرهنگی سلامت، زنان و خانواده با تاکید بر اینکه مصوبات ابلاغ شده از سوی این کارگروه صرفا برای تکمیل صورت جلسه نیست بر لزوم عملیاتی شدن این مصوبات از سوی دستگاه های مربوطه تاکید کرد. وی با اشاره به […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس؛ دکتر عنایت الله رحیمی در پنجمین جلسه کارگروه اجتماعی فرهنگی سلامت، زنان و خانواده با تاکید بر اینکه مصوبات ابلاغ شده از سوی این کارگروه صرفا برای تکمیل صورت جلسه نیست بر لزوم عملیاتی شدن این مصوبات از سوی دستگاه های مربوطه تاکید کرد.


وی با اشاره به اینکه میانگین سنی جامعه در حال حرکت به سمت سالمندی است ، عنوان کرد: آینده نگری و ایجاد زیرساخت های لازم بی تردید معضلات و مشکلات سالمندان در آینده را کاهش خواهد داد.
 پیگیری موضوعات فرهنگی، اجتماعی، روحی، سلامت، بیمه های تکمیلی و پایه ، بسترهای رفت مناسب رفت و آمد ، ایجاد پارک ها و اندیشکده هایی که برای اوقات فراغت سالمندان برنامه های مناسبی تدوین کنند از جمله مواردی بود که استاندار فارس به عنوان نیازهای جامعه سالمندی بر لزوم تامین آنها تاکید کرد.
 دکتر رحیمی بیان کرد: علاوه بر توجه به بسترسازی های لازم احترام گذاشتن به سالمندان و جلوگیری از تنها ماندن در اوقات فراغت آنها در بهبود کیفیت این دوره از زندگی موثر است.
  استاندار فارس ادامه داد: تشکل های مردم نهاد می توانند در موضوع گفتگو با سالمندان و ایجاد روحیه برای آنها اثر گذار باشند.
 در این جلسه همچنین ابعاد فرهنگی کاهش تصادفات جاده ای و مرگ و میر ناشی از این تصادفات مورد بحث قرار گرفت. دکتر رحیمی با بیان اینکه از سال ۹۲ تا کنون به رغم افزایش خودروها و ترددها شاهد کاهش سالانه مرگ و میر ناشی از تصادفات در استان فارس بوده ایم، اظهار کرد در حال حاضر استان فارس رتبه اول کاهش تلفات ناشی از تصادفات را به خود اختصاص داده است.
 
استاندار فارس با اشاره به اینکه عوامل انسانی، جاده ای و وسیله نقلیه در تصادفات اثر گذار هستند، یادآور شد: بی تردید توجه به فرهنگسازی در کاهش اثر گذاری عامل انسانی موثر است.
 نماینده عالی دولت در استان فارس مغشوش بودن و نا آرامی روح و روان افراد را در وقوع تصادفات موثر دانست و با تاکید بر اینکه باید برای ارتقا امنیت روانی و اجتماعی و همچنین تقویت نشاط در جامعه اقدامات جدی در دستور کار قرار گیرد، گفت: افرادی که تلاش می کنند به هر نحوی مانع شادی های معقول و منطقی جامعه شوند باید بدانند از بین بردن نشاط در جامعه هنر نیست.
 وی همچنین از بازدارنده نبودن قوانین برای رانندگان پرخطر و متخلف نیز انتقاد کرد و افزایش امکانات فنی همچون دوربین های هوشمند ثبت تخلف را در رفع این نقیصه اثر گذار توصیف کرد.
 دکتر رحیمی توسعه امکانات رفاهی در جاده ها را به عنوان عامل دیگری که در کاهش تصادفات نقش دارد مطرح کرد و افزود: استان فارس آمادگی لازم برای همکاری با سرمایه گذاری های بخش خصوصی در این حوزه را دارد.
 استاندار فارس با اشاره به اینکه عقب ماندگی تاریخی راه ها در استان فارس یکی از عوامل دخیل در تصادفات است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در ۷ سال گذشته شاهد حرکتی جهشی در توسعه راه های استان بوده ایم و هم اکنون بزرگترین پروژه آزاد راهی جنوب کشور به طول ۲۲۵ کیلومتر در مسیر شیراز به اصفهان در حال اجرا است.
وی با اشاره به وسعت و جمعیت استان و اینکه فارس حلقه اتصال ۷ استان است، اظهار کرد: رتبه استان فارس در وقوع تصادفات باید بر اساس میزان تردد در نظر گرفته شود.
 نماینده عالی دولت در استان فارس با تاکید بر اینکه این موضوعات به معنای سلب مسئولیت و عدم اقدام در زمینه کاهش تصادفات نیست، یادآور شد: از بین رفتن جان یک نفر از هموطنان ما در تصادفات نیز خسران محسوب شده و باید همه دستگاه ها و ارگان ها توان خود را در کاهش آمار تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن به کار گیرند.
استاندار فارس درباره سند ارتقا جایگاه زنان و خانواده نیز گفت: اجرای این سند بی تردید امری مطلوب خواهد بود چرا که وجود یک برنامه به رغم کاستی ها یا ایرادات احتمالی از بی برنامگی بهتر است و این امکان را فراهم می کند که پس از ارزیابی های انجام شده نواقص را متناسب با واقعیت های موجود رفع کنیم.