با مشارکت پلیس فتا در شرکت برق منطقه ای فارس برگزار شد
با مشارکت پلیس فتا در شرکت برق منطقه ای فارس برگزار شد

سمینار کلاهبرداری در فضای مجازی ، چالش ها و آسیب ها با مشارکت پلیس فتا استان فارس در شرکت برق منطقه ای استان فارس برگزار شد ، شرکت کنندگان در این همایش علمی و تخصصی با رویکردهای حفظ آمادگی و سواد رسانه ای در فضای مجازی برای مقابله با شگردهای کلاهبرداران آشنا شدند. به گزارش […]

سمینار کلاهبرداری در فضای مجازی ، چالش ها و آسیب ها با مشارکت پلیس فتا استان فارس در شرکت برق منطقه ای استان فارس برگزار شد ، شرکت کنندگان در این همایش علمی و تخصصی با رویکردهای حفظ آمادگی و سواد رسانه ای در فضای مجازی برای مقابله با شگردهای کلاهبرداران آشنا شدند.
به گزارش پگاه خبر، در این همایش که با مشارکت دفتر برنامه ریزی و منابع انسانی برگزار شد ، با بیان اینکه با رشد تکنولوژی ،مسائل حقوقی پیرامون آن نیز رشد خواهد کرد اظهار داشت : یک از مسائلی که با پیدایش ابزار های جدید پیش می آید ،جرایم مربوط به آنها می باشد . از جمله این ابزار ها، فضای مجازی و جرایم مرتبط با آن بویژه فضای مجازی پیش رو می باشد که علاوه بر فرصت ایجاد شغل و کسب و کار ، تهدیدی نسبت به اموال مردم نیز به حساب می آید.
کارشناس پلیس فتا ادامه داد : کلاهبرداری رایانه ای و یا کلاهبرداری مجازی از جمله جرایمی است که بخشی از پرونده های دادگستری را به خود اختصاص داده است به طوری که برداشت اینترنتی غیر مجاز از حساب بانکی، کلاهبرداری رایانه ای و مزاحمت اینترنتی ، تهدید و اخاذی اینترنتی به ترتیب بالاترین آمار وقوع جرایم فضای مجازی را دارد.
به گفته وی ، کلاهبرداری طبق ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس ، بردن مال مردم از طریق حیله و تقلب است و مجازات آن علاوه بر رد مال، در صورتی که به صورت ساده باشد یک تا هفت سال و در صورتی که به صورت مشدد باشد دو تا ده سال می باشد . در مورد حالت شدید این جرم می توان به این موضوع اشاره کرد که چنانچه جرم از طریق استفاده از تبلیغ عامه مانند وسایل ارتباط جمعی همچون رادیو و تلویزیون یا نطق در مجامع و آگهی و … باشد ، از جمله حالات مشدد این جرم است .
مدیر دفتر برنامه ریزی و منابع انسانی شرکت برق منطقه ای فارس هم دراین همایش با بیان اینکه برگزاری این نشست یکی از ضروریات برای آشنایی کارکنان با تخلفات فضای مجازی است درخصوص کلاهبرداری رایانه ای افزود: بر اساس قانون هر کس به طور غیرمجاز از سامانه های رایانه ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده‎ ها یا مختل کردن سامانه، وجه یا مال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس محکوم خواهد شد.
وی اضافه کرد : کلاهبرداری از طریق فضای مجازی و پیام رسان هایی از قبیل اینستاگرام ، تلگرام ، واتس آپ و … لزوم برگزاری این همایش را توجیه می کند. بنابراین کلاهبرداری از طریق وب سایت ها و فضای مجازی موضوع مهمی است که باید در این نشست ها تبیین گردد.

انتهای پیام/