با توجه به ضرورت ارتقای امنیت غذایی ، حمایت از تولید پایدار در صنعت غذا و ارتقای کیفیت تغذیه عمومی؛ شورای عالی غذا در استان فارس تشکیل می شود . به گزارش پگاه خبر، محمد هادی ایمانیه استاندار فارس در شصت و هشتمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان فارس بیان کرد: با […]
با توجه به ضرورت ارتقای امنیت غذایی ، حمایت از تولید پایدار در صنعت غذا و ارتقای کیفیت تغذیه عمومی؛ شورای عالی غذا در استان فارس تشکیل می شود .
به گزارش پگاه خبر، محمد هادی ایمانیه استاندار فارس در شصت و هشتمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان فارس بیان کرد: با توجه به سابقه فعالیت و عملکرد خوب دانشگاه علوم پزشکی شیراز در تعامل ارزنده با اداره کل استاندارد و تشکلهای بخش خصوصی ضرورت تشکیل شورای عالی غذا در استان احساس شده که مقرر می گردد تا با بهره گیری از همه ظرفیتهای بخش دولتی و خصوصی برای ارتقای کمی و کیفی بخش خصوصی استفاده شود .
در ادامه این جلسه محمدصادق حمیدیان رییس اتاق بازرگانی و دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان فارس نیز گفت: استان فارس با دارا بودن ۷ درصد از وسعت و پنج و شش دهم درصد از جمعیت کشور بالغ بر ۱۲ درصد غذای کشور را تامین می کند اما سهم استان فارس در حوزه ارزش افزوده بخش صنایع تبدیلی بسیار ناچیز است.
وی با بیان اینکه این آمار نشان از ظرفیت و توانمندی استان در حوزه تولید محصول و صنایع تبدیلی است افزود: تفسیرهای متفاوت، صدور بخشنامه های متعدد، موازی کاری ها و اعمال سلیقه در حوزه نظارت بر صنایع غذایی و تبدیلی و غذا و دارو مشکلات متعددی را برای واحدهای تولیدی ایجاد کرده و سبب سرگردانی تولید کنندگان شده است.
حمیدیان با تاکید بر اینکه خط قرمز بخش خصوصی در حوزه صنعت غذا، سلامت عمومی و امنیت غذایی است اعلام کرد که کلیات و شیوه نامه تشکیل شورایعالی غذا در جلسه آتی شورا ی گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان مطرح خواهد شد.
در این جلسه دکتر سید وحید حسینی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با استقبال از این پیشنهاد اعلام کرد که در این خصوص قبلا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز بنا به ضرورت موضوع بررسی انجام شده و این ضرورت قطعی به نظر میرسد.
انتهای پیام/
زرین کلاه