هیئت حمایت از صنایع کشور فعالیت خود را در کارخانه قند ممسنی با ۵۰ میلیارد تنخواه و استقرار مدیران اجرایی از هفته آینده آغاز می کند. به گزارش پگاه خبر به نقل از فارس، ۲۱ دی ماه سال گذشته بود که معاون وقت اقتصادی استانداری فارس از پیشنهاد استان برای ورود هیئت حمایت از صنایع […]
هیئت حمایت از صنایع کشور فعالیت خود را در کارخانه قند ممسنی با ۵۰ میلیارد تنخواه و استقرار مدیران اجرایی از هفته آینده آغاز می کند.
به گزارش پگاه خبر به نقل از فارس، ۲۱ دی ماه سال گذشته بود که معاون وقت اقتصادی استانداری فارس از پیشنهاد استان برای ورود هیئت حمایت از صنایع کشور به چهار کارخانه راکد خبر داد.
چندی بعد بررسی های کارشناسی و بازدیدهای فنی آغاز شد و از این فهرست تنها کارخانه قند ممسنی مورد پذیرش قرار گرفت.
سرانجام روز یکشنبه ۱۱ تیرماه جلسهای با هدف تصمیمگیری نهایی هیئت حمایت از صنایع کشور درباره قندممسنی برگزار شد و ریاست هیئت از حضور قریبالوقوع این هیئت در کارخانه خبر داد.
دلاور نجفی، معاون وزیر صنعت معدن تجارت و رئیس هیئت حمایت از صنایع کشور در تشریح جلسه روز یکشنبه و آخرین تصمیمات درباره کارخانه قند ممسنی به خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: نهایتا در جلسه هیئت حمایت با توجه به وضعیتی که کارخانه قند ممسنی دارد تصمیم بر این شد که تحت پوشش هیئت قرار بگیرد و برای این موضوع تنخواه در نظر گرفته شد و حدود ۵۰ میلیارد تومان از وزارت صنعت معدن تجارت درخواست شد که به این کارخانه تخصیص داده شود تا بتوانیم هم بدهیهای کارگری را پرداخت کنیم و هم بخشی صرف نوسازی و به روز رسانی ماشین آلات شود.
هماهنگی خوبی با مجموعه استانداری و مالک شکل گرفته که با این هماهنگی اطمینان داریم که میشود کارخانه را احیا کرد
رئیس هیئت حمایت از صنایع کشور افزود: هماهنگی خوبی با مجموعه استانداری و مالک شکل گرفته که با این هماهنگی اطمینان داریم که میشود کارخانه را احیا کرد و در فاز اول بحث تولید شکر از شکر خام و در فاز دوم تولید شکر چغندر قند را بتوانیم پیش ببریم و به یک سرانجام برسانیم.
نجفی در پاسخ به این پرسش که هیئت چه زمانی کار خود را آغاز می کند؟ گفت: الان در مرحله انتخاب مدیر اجرایی هستیم، باید سه نفر به عنوان مدیران اجرایی کارخانه منصوب بشوند که کارهای اجرایی را عملیاتی کنند، انتخاب معرفی و استقرار مدیران را بنا داریم در هفته آینده انجام بدهیم که به محض انجام آن کار اجرایی کارخانه شروع میشود.
آی تی آی یک داستان قدیمی و مربوط به زمانی است که دوره مدیریت جدید هیئت شکل نگرفته بود، تاریخچه ۱۳،۱۴ ساله دارد
آی تی آی یک داستان قدیمی
معاون وزیر صمت درباره کارخانه آی تی آی نیز گفت: آی تی آی یک داستان قدیمی و مربوط به زمانی است که دوره مدیریت جدید هیئت شکل نگرفته بود، تاریخچه ۱۳،۱۴ ساله دارد.
نجفی افزود: با توجه به استهلاک کارخانه و اینکه محصولات آن توسط شرکت خریداری نمی شود، خیلی امیدی به احیای آی تی آی با وضعیت سابق نداریم.
وی خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم که یا تغییر خط تولید داده شود و یا با واگذاری به متقاضیانی که وجود دارند مثل بانک های طلبکار یا مجموعه های کارگری آن را احیا کرد، خود هیئت برنامه ای برای احیای آنجا ندارد.
آی تی آی به عنوان نمونه کار هیئت در نظر گرفته نشود
رئیس سازمان حمایت از صنایع کشور در واکنش به این مطلب که نگرانی در استان فارس از بابت دچار شدن قند ممسنی به سرنوشت آی تی آی وجود دارد، با بیان اینکه موضوعات متفاوت است، گفت: متاسفانه آی تی آی کارنامه هیئت را در کل کشور تحت تاثیر قرار داده است.
نجفی تصریح کرد: علی رغم اینکه هیئت کارخانههای بزرگی را در فاصله زمانی مختصر احیا کرده است، مثل پلی اکریل اصفهان، نساجی مازندران، سبلان پارچه اردبیل، قند دزفول که همه این واحدها احیا شده و به صاحبانشان برگشته اند و الان با ظرفیت کامل در حال فعالیت هستند، متاسفانه علی رغم این موارد آی تی آی به عنوان نمره منفی در کارنامه هیئت وجود دارد و هرجا هم صحبت از هیئت میشود آیتیآی را مطرح میکنند.
رئیس هیئت حمایت از صنایع کشور تأکید کرد: آی تی آی یک مورد و نمونه خاص بود که مانند یک زخم قدیمی بر پیکره هیئت باقی مانده و سبب شده بقیه موفقیتهای هیئت در احیای کارخانهها نادیده گرفته شود، تقاضا داریم آی تی آی به عنوان نمونه کار هیئت در نظر گرفته نشود.
انتهای پیام/