معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش فارس، گفت: ارتقای سطح کیفی آموزش های تخصصی، ارزیابی کیفیت این آموزش ها و ایجاد انگیزه لازم برای جذب و هدایت استعداد ها و توانمندی های هنرجویان از اهداف برگزاری المپیاد مهارتی است. فرشید قاسمی در حاشیه برگزاری دومین دوره المپیاد شایستگی محور هنرستان های استان فارس […]
وی با تأکید بر تربیت هنرجویان شایسته، افزود: ارتقای سطح کیفی آموزش های تخصصی، ارزیابی کیفیت این آموزش ها و ایجاد انگیزه لازم برای جذب و هدایت استعداد ها و توانمندی های هنرجویان از اهداف این المپیاد مهارتی است.
رئیس اداره فنی حرفه ای و کاردانش اداره کل آموزش و پرورش فارس نیز اظهار کرد: در سال جاری، المپیاد شایستگی محور در سه سطح هنرستان، منطقه و استان برگزار و در نهایت در هر رشته سه نفر برتر انتخاب و به مرحله کشوری المپیاد ملی مهارت معرفی می شوند.
یحیی علیرضاپور افزود: ترویج و ایجاد نگرش حرفه ای درآموزش های هنرستانی، سنجش کیفیت آموزش های تخصصی ارایه شده در سطح هنرستان ، منطقه و استان، توانمند سازی و مشارکت هنرجویان در سطوح مختلف، تقویت شوق یادگیری و یاددهی در هنرجویان و هنرآموزان و …، اهدافی است که در این المپیاد دنبال می شود.
وی ادامه داد: ارتقای آگاهی های جامعه در خصوص ظرفیت های موجود آموزش های فنی حرفه ای با هدف جذب هنرجویان دانش آموخته در مشاغل مرتبط و تلاش در تناسب سازی رشته های هنرستان با نیازهای واقعی جامعه مهمترین رویکرد ما در حوزه فنی حرفه ای و کاردانش است.
رئیس اداره فنی حرفه ای و کاردانش اداره کل آموزش و پرورش فارس، تصریح کرد: در این آزمون عملی-مهارتی، هنرجویان با محیطی شبیه به دنیای واقعی کار روبرو می شوند و مهارت و تخصص خود را در محیطی کاملا واقعی به نمایش می گذارند.
وی ادامه داد: در این المپیاد هنرجویان آموخته های خود همچون؛ ایمنی، بهداشت و محیط زیست و همچنین اخلاق حرفه ای در کار و نوآوری و کارآفرینی دنیای کار،که در کنار مهارت های تلفیقی، نهادینه شده است را بکار خواهند بست.
علیرضا پور خاطرنشان کرد: در مرحله اول این المپیاد که در سطح هنرستان ها برگزار شد بیش از یک هزار و ۲۶۶ هنرجو مشارکت کردند.
وی افزود: این المپیاد علمی مهارتی در شاخه فنی وحرفه ای در رشته های؛ تاسیسات مکانیکی، حسابداری، الکترونیک، معماری داخلی، مکانیک خودرو، الکتروتکنیک ،شبکه ونرم افزار و در شاخه کاردانش در رشته های؛ تعمیر موتور وبرق خودرو، برق صنعتی، تابلو ساز برق صنعتی در حال برگزاری است.
رئیس اداره فنی حرفه ای و کاردانش اداره کل آموزش و پرورش فارس، گفت: پس از برگزاری آزمون شایستگی های فنی پایه در مرحله منطقه، تعداد ۱۶۶ نفر به مرحله مقدماتی استان راه یافتند و در ادامه ۴۳ هنرجو منتخب در مرحله نهایی این المپیاد در ۷ رشته با هم به رقابت می پردازند.
وی اضافه کرد: چهار هنرستان؛ بهشتی، طالقانی،ظل انوار و مهر میزبان مرحله نهایی المپیاد شایستگی های فنی و غیر فنی دنیای کار در شیراز هستند.
علیرضا پور گفت: در پایان این مسابقات از هر رشته سه نفر و در مجموع ۲۱ هنرجو به عنوان هنرجویان برتر استان معرفی می شوند.