پنجمین دورهی مسابقات ملیدانشجویی مکانیک سیالات در دانشگاه شیراز آغاز به کار کرد. بهگزارش روابطعمومی دانشگاه شیراز، آیین گشایش پنجمین دورهی مسابقات ملیدانشجویی مکانیک سیالات، سوم خرداد ۱۴۰۲ در تالار کتابخانه خوارزمی دانشگاه شیراز باحضور جمعی از دانشگاهیان سراسر کشور برگزار شد. دکتر سیدمحراب امیری، دبیر علمی مسابقات ملی دانشجویی مکانیک سیالات، در حاشیهی این […]
پنجمین دورهی مسابقات ملیدانشجویی مکانیک سیالات در دانشگاه شیراز آغاز به کار کرد.
بهگزارش روابطعمومی دانشگاه شیراز، آیین گشایش پنجمین دورهی مسابقات ملیدانشجویی مکانیک سیالات، سوم خرداد ۱۴۰۲ در تالار کتابخانه خوارزمی دانشگاه شیراز باحضور جمعی از دانشگاهیان سراسر کشور برگزار شد.
دکتر سیدمحراب امیری، دبیر علمی مسابقات ملی دانشجویی مکانیک سیالات، در حاشیهی این نشست توضیح داد: این مراسم قرار بود در اسفندماه ۱۳۹۸ در دانشگاه شیراز برگزار شود که بهدلیل فراگیری بیماری کرونا لغو شد و بالاخره امسال پنجمین دورهی مسابقات ملی دانشجویی مکانیک سیالات با همکاری دانشگاهیان، سازمانها و متخصصان ذیربط برگزار گردید.
وی با یادآوری اینکه محورهای اصلی این مسابقات، شامل سه بخش رسانههای مجازی، پروژهی عملی و ایدهشو است؛ توضیح داد: در بخش رسانههای مجازی، ساخت نماهنگ و آزمایشگاه مجازی که شبیهسازی یک مسئله مکانیک سیالاتی با استفاده از برنامهنویسی کامپیوتری است، موردنظر است. در بخش پروژهی عملی، گروههای شرکتکننده نسبت به ساخت دستگاه فشارسنج و جریانسنج اقدام میکنند. همچنین قسمت دیگری از بخش پروژهی عملی به طراحی و ساخت هاورکرافت مدل با ماموریت آتشنشانی اختصاص یافته است که هاورکرافتهای ساخته شده، در آب و خشکی تست میشوند. در بخش ایدهشو نیز که یک رویداد استارتاپی در حوزهی مکانیک سیالات است، گروههای شرکتکننده نسبت به ارائهی ایدهی خود برای حل یک مسأله در زمان محدودی اقدام میکنند.
بهگفتۀ این مقام مسؤول، در پایان این مسابقات دوروزه، از تیمها و شرکتکنندگان برتر در هر محور تقدیر خواهد شد.
دکتر رامین ابراهیمی، رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز نیز در افتتاحیهی این رویداد ضمن ابراز خرسندی از میزبانی پنجمین دورهی مکانیک سیالات در دانشکده شیراز و خوشآمدگویی به حاضران، گفت: این همایشها، به دانشگاهها معنای واقعی دانشگاه میدهد؛ زیرا تجمع دانشجویان و اساتید از شهرهای گوناگون در یک نقطه بهعنوان مهمان و داور و همچنین تبادل فرهنگ و دانش، باعث شکوفایی علم و دانش در آنها میشود.
وی اضافه کرد: این نوع مسابقات که نیازمند خلاقیت است، باعث شکوفایی افکار دانشجویان میشود و دانشجویان عزیز میتوانند به اشکال گوناگون خود را ارزیابی کنند.
در ادامه، دکتر علی حفیظی، معاون دانشجوییفرهنگی دانشگاه شیراز هم ضمن خوشآمدگویی به شرکتکنندگان در پنحمین دوره مسابقات ملی مکانیک سیالات، خبر داد که در این دوره از مسابقات، دانشگاه شریاز میزبان ۵۰ تیم و بیشاز ۱۰۰ دانشجو از سراسر کشور است.
وی در ادامه به اهمیت مبحث مکانیک سیالات در دانشگاه و کمتوجهی به آن در مباحث کاربردی پرداخت.
در ادامهی این برنامه دکتر محمدمهدی علیشاهی (چهره ماندگار مهندسی مکانیک کشور)، دکتر ناصر طالببیدختی (پیشکسوت برگزیده علم هیدرولیک) و دکتر محمدرضا چمنی (رئیس هیأت امنای مسابقات مکانیک سیالات)، هریک در سخنرانی جداگانهای، به طرح موضوعاتی تخصصی در ارتباط با موضوع مکانیک سیالات پرداختند.
گفتنیست اختتامیهی این مراسم، روز پنجشنبه، ۴ خردادماه ۱۴۰۲ با معرفی برگزیدگان و اهدای جوایز به آنها، در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/