طبق اعلام UNAIDS (برنامه سازمان ملل) مرگ و میر ناشی از ایدز در جهان از سال ۲۰۰۵ به نصف کاهش یافته است. به گزارش خبرنگار مهر، امکان دسترسی افراد مبتلا به ایدز به داروهای ضروری موجب کاهش نرخ مرگ و میر ناشی از بیماری ایدز در جهان شده است. در سال ۲۰۱۶، ۱۹.۵ میلیون (۵۳ […]
طبق اعلام UNAIDS (برنامه سازمان ملل) مرگ و میر ناشی از ایدز در جهان از سال ۲۰۰۵ به نصف کاهش یافته است.
به گزارش خبرنگار مهر، امکان دسترسی افراد مبتلا به ایدز به داروهای ضروری موجب کاهش نرخ مرگ و میر ناشی از بیماری ایدز در جهان شده است.
در سال ۲۰۱۶، ۱۹.۵ میلیون (۵۳ درصد) از جمعیت تقریبی ۳۷ میلیونی آلوده به ویروس HIV (ویروس عامل ایدز) به درمان دارویی HIV دسترسی داشتند. مرگ و میر ناشی از بیماری ایدز از ۱.۹ میلیون نفر در سال ۲۰۰۵ به ۱ میلیون نفر در سال ۲۰۱۶ کاهش یافت.
طبق اعلام این گزارش، در صورت تداوم این روند درمان، هدف تامین دارو برای ۳۰ میلیون بیمار مبتلا به HIV تا سال ۲۰۲۰ خواهد بود.
بزرگ ترین موفقیت در شرق و جنوب افریقا بوده است که بیش از نیمی از جمعیت مبتلا به HIV جهان در آن ساکن هستند.
از سال ۲۰۱۰، مرگ و میرهای مرتبط با ایدز در این منطقه ۴۲ درصد کاهش یافته است. عفونت های جدید HIV نیز در این منطقه ۲۹ درصد کاهش یافته است.
طبق این گزارش در سال ۲۰۱۶، حدود ۱.۸ میلیون نفر در جهان جدیداً به ویروس HIV آلوده شده اند.
همچنین با کاهش مرگ ناشی از ایدز، افزایش چشمگیری در نرخ امید به زندگی مناطق تحت تاثیر ایدز مشاهده شده است. به عنوان مثال در مناطق شرق و جنوب آفریقا، نرخ امید به زندگی از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۶، حدود ۱۰ سال افزایش یافته است.