پیکر مطهر شهید عبدالله اسکندری ظهر امروز همزمان با عاشورای حسینی در میان حضور باشکوه و حماسی مردم تشییع و پیکر مطهرش در گلزار شهدای شیراز آرام گرفت
پیکر سیدالشهدای مقاومت فارس در روز عاشورا تشییع شد
نماز بر پیکر این شهید توسط امامجمعه شیراز در صحن و سرای حرم مطهر شاهچراغ اقامه شد و پس از آن پیکرش به گلزار شهدا منتقل و تدفین شد.
متن پیام رئیسجمهور به شرح زیر است:
درمیان این دلیرمردان سرافراز و کواکب آسمان غیرت و شجاعت، نام و آوازه سردار «عبدالله اسکندری» درخشان و پر تلألو است؛ سرداری که در ایام دفاع مقدس، پیوسته در سرزمین های نور و حماسه، شهادت را می جویید و عاقبت، رزق و روزی اش پاسداری از حرم عقیله بنی هاشم (س) و فوز عظیم شهادت در این راه با سری جدا از پیکر شد.
برچسب ها
استمرار تاریخسازی شهرداری شیراز؛ اینبار ۴ شهریورماه در ورزشگاه ۵۰ هزارنفری پارس
شهرداری شیراز طی سالهای اخیر خالق روزهای خوش و ماندگار تاریخ در عرصههای مختلف شده و اینبار ۴ شهریورماه، برگ زرین دیگری از این مجموعه جهادیِ خدماترسان در کارنامه مدیریت شهری ثبت خواهد شد.
کاهش ۶ ماهه بدهیهای پرسنلی وزارت بهداشت/ افزایش ۳۰ درصدی حقوق رزیدنتها از این ماه
وزیر بهداشت از کاهش 97 همتی بدهی های حوزه سلامت طی یک سال گذشته خبر داد و گفت: با جبران شش ماه از عقبماندگی پرداختهای پرسنلی، در تلاشیم تا پرداختها بهموقع شود و با افزایش ۳۰ درصدی حقوق رزیدنتها از همین ماه و بهبود معیشت نیروهای طرح در مناطق محروم، حمایت از تیم ملی سلامت را تقویت کنیم.
توسعه زیرساخت های برق جنوب کشور با تامین اعتبار و مشارکت مجلس شتاب میگیرد
یداله حقیقی مدیر عامل شرکت برق منطقه ای فارس در دیدار با امید نصیبی نماینده شهرستان های رستم و ممسنی در مجلس شورای اسلامی بر لزوم توسعه زیرساخت های برق در استان فارس و جنوب کشور تاکید کرد و اظهار داشت : توسعه بهنگام زیرساخت های برق و شبکه و رفع ناترازیها اولویت توانیر و برق فارس است ، توسعه زیرساخت های برق جنوب کشور با تامین اعتبار و مشارکت مجلس شتاب میگیرد و از سوی برق منطقه ای فارس دنبال می شود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.