الزام شهرداری به اقدامات اجرایی پروژه بام سبز شیراز
الزام شهرداری به اقدامات اجرایی پروژه بام سبز شیراز

به گزارش پگاه خبر؛رضا محمدیان، رییس کمیسیون سومین حرم اهل بیت (ع)، گردشگری و زیارت شورا اظهار داشت: پروژه بام شیراز در زمان شورای چهارم به میزان بیش از ۴۰۰ هکتار اراضی ارتفاعات مشرف به شهر شیراز و دشت اکبرآباد از منابع طبیعی آغاز گردید و حدود صد هزار اصله نهال در آنجا کاشته شد […]

به گزارش پگاه خبر؛رضا محمدیان، رییس کمیسیون سومین حرم اهل بیت (ع)، گردشگری و زیارت شورا اظهار داشت: پروژه بام شیراز در زمان شورای چهارم به میزان بیش از ۴۰۰ هکتار اراضی ارتفاعات مشرف به شهر شیراز و دشت اکبرآباد از منابع طبیعی آغاز گردید و حدود صد هزار اصله نهال در آنجا کاشته شد و امکانات اولیه مناسب نیز جهت استفاده مردم در محل بنا گردید اما در اثر سهل‌انگاری صورت گرفته به گزارش شهرداری حدود ۸۰هزار درخت خشک و بخشی از امکانات ایجاد شده نیز موجود نیست و به شکلی می‌توان گفت پروژه تعطیل است، لذا موضوع در کمیسیون بررسی گردید‌.
وی اضافه کرد: بر اساس این مصوبه شهرداری شیراز مکلف است در راستای بهبود عملکرد اجرایی این پروژه اقدامات زیر را انجام دهد.
۱- معرفی افرادی که با سهل‌انگاری موجبات از بین رفتن ده‌ها هزار نهال غرس شده و امکانات پروژه را فراهم نموده‌اند به قوه قضاییه.
۲- بکارگیری یک مشاور توانمند ذیصلاح برای طراحی و راهبردی کلی پروژه بام شیراز در مدت مصوب.
۳- بکارگیری مدیر اجرایی دارای سابقه و تجربه مناسب و تشکیل تیم اجرایی و طراحی مستقل در پروژه مذکور، اقدامات عمرانی و توسعه زیرساخت‌های پروژه خصوصا بازگشایی و همسازی راه‌های دسترسی، افزایش سرانه درختکاری و نگهداری آنان و احداث بناهای خدماتی لازم مانند سرویس‌های بهداشتی و مخازن ذخیره آب، سایت‌های گردشگری.
۴- اولویت استفاده از انرژی‌های طبیعی باد و خورشید (ترجیحاً با جذب سرمایه گذار).
۵- مشارکت و سرمایه‌گذاری خرد با استفاده از توان بخش خصوصی در زمینه‌های مختلف گردشگری مانند ارائه خدمات حمل و نقل توسط آفرودها و ارائه خدمات گردشگری با احداث کمپ‌ها و سیاه‌چادرهای عشایری، ایجاد بازارچه‌های تولیدات سنتی عشایران، ارائه خدمات هیئت‌های ورزشی دوچرخه‌سواری، صخره‌نوردی، کوهنوردی و فعال‌سازی انجمنهای طبیعت‌گردی و حافظ محیط زیست و … با رعایت تشریفات قانونی.
۶- در مسائل طراحی و اجرایی: احداث مکان‌های لازم ورزشی، پاسگاه انتظامی، ایستگاه اورژانس، ایستگاه آتش‌نشانی، دفع و جمع‌آوری پسماند و زباله.
۷- فعال سازی پروژه مذکور حداکثر ظرف مدت یک ماه آینده و ارائه گزارش روند اجرایی آن هر دو ماه یکبار به شورا.
۸- تجمیع تمامی بودجه‌های مرتبط با مدیریت ارتفاعات به صورت متمرکز در اداره ارتفاعات جهت تسریع در امور.
۹- ایجاد یگان حفاظت با استفاده از منابع انسانی موجود به منظور حفظ و نگهداری از محیط زیست و ایجاد امنیت در پروژه با استفاده از ظرفیت و توان نیروی انتظامی.
۱۰- تهیه طرح آبخیزی پروژه با استفاده از مطالعات انجام‌شده توسط سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری

انتهای پیام/ابراهیم عباسی

الزام شهرداری