به گزارش پگاه خبر؛آقای مهندس مهدی طاهری/ رییس شورای اسلامی شهر شیراز_۵تیر ۱۴۰۱درشصت و ششمین صحن علنی شورای شهر شیراز عصر امروز درنطق پیش از دستور گفت:فراهم سازی زیرساختها باحضور خودجوش مردم و نه به اتکای دولت ها است. متاسفانه در روزهای اخیر شاهد رفتارهای هنجارشکنانه در حوزه حجاب و عفاف در سومین حرم اهل […]
فراهم سازی زیرساختها باحضور خودجوش مردم و نه به اتکای دولت
متاسفانه در روزهای اخیر شاهد رفتارهای هنجارشکنانه در حوزه حجاب و عفاف در سومین حرم اهل بیت علیهم السلام بودیم ، آنهم در سالروز شهادت مالک اشتر زمان دکتر مصطفی چمران در بلوار شهید چمران شیراز .
من به سهم خود ، عذرخواهی میکنم از محضر نورانی خانواده های معزز شهدا، ازچشم و چراغ جامعه مان، بویژه از مادران معظمه و از همسران مکرمه شهداء، از جانبازان عزیزی که بحق شهدای زنده هستند، از همه آنها که بنیانگذاران امنیت و آرامش این نظام سرافراز بوده و هستند، از صحنه های دردناکی که مشاهده شد . انشاالله همه مسئولین جامعه اسلامی و همه آنها که دستی در نهاد های تربیتی، آموزش و پرورش، حوزه های علمیه، مجموعه سازمان تبلیغات، ارشاد، فرهنگی شهرداری، فرهنگی دانشگاه ها و هر ارگانی که مسئولیت انجام کارهای تربیتی و فرهنگی بر عهده ایشان است ، خود را در این معرکه مسئول دانسته و توان و برنامه های پیش رو را هوشمندانه تر و با اقتدار به پیش ببرند .
حالا بهتر میفهمم که سلام فرمانده کجا را هدف قرار داده و چه آتشی در اردوی شما به پا کرده و برد این کنشگر فرهنگی زیبا تا کجاست ؟ امروز و فرداست که نسخه « هِلو کاماندر » آنرا از عمق اروپا و امریکا بشنویم ، آنگاه ارزیابی بهتری از این معرکه فرهنگی خواهیم داشت .
لینک کوتاه :
https://pegahekhabar.ir/?p=31704
برچسب ها
مدیر کل کمیته امداد فارس خبر داد؛ ۱۰۰ دندانپزشک جهادی به نیازمندان شیراز خدمات ارائه کردند
با حضور سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس برگزار شد: جلسه ایجاد هماهنگی بانک های استان در جهت تحقق شعار سال
مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات و نوآوری سوئیس بر گردن دانش آموزان نخبه مدرسه سرآمد شیراز
دانشآموزان شیرازی با نوآوری در فناوری، مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات و نوآوری سوئیس ۲۰۲۵ را کسب کردند.
مدیر کل کمیته امداد فارس خبر داد؛
۱۰۰ دندانپزشک جهادی به نیازمندان شیراز خدمات ارائه کردند
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) فارس از خدمترسانی ۱۰۰ دندانپزشک از سراسر کشور به صورت رایگان در قالب اردوی جهادی در شیراز خبر داد.
با حضور سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس برگزار شد:
جلسه ایجاد هماهنگی بانک های استان در جهت تحقق شعار سال
جلسه ایجاد هماهنگی بانکهای استان به ریاست گودرزی ، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس و با دستور کار «انجام برنامه ریزی و ایجاد هماهنگی جهت تحقق شعار سال» با حضور کلیه روسای بانکهای دولتی و خصوصی استان در سالن شهید قاضی استانداری فارس برگزار گردید.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.