به گزارش پگاه خبر؛معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز گفت: باید به سمتی پیش رویم که بتوانیم فرهنگ شهروندی را نسبت به زباله و پسماندها تغییر دهیم و در واقع در فضای اجتماعی نیازمند ایجاد یک اقناع عمومی و تغییر فرهنگ در این باره هستیم. غلامرضا غلامی در هشتمین نشست کمیته تخصصی مدیریت […]
به گزارش پگاه خبر؛معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز گفت: باید به سمتی پیش رویم که بتوانیم فرهنگ شهروندی را نسبت به زباله و پسماندها تغییر دهیم و در واقع در فضای اجتماعی نیازمند ایجاد یک اقناع عمومی و تغییر فرهنگ در این باره هستیم.
غلامرضا غلامی در هشتمین نشست کمیته تخصصی مدیریت پسماند کلانشهرهای کشور که به میزبانی کلانشهر شیراز برگزار شد، تصریح کرد: همه تلاش ما در سازمان متبوع این است که اگر سازمان مدیریت پسماند در جمعآوری پسماند و تفکیک از مبدأ به ما کمک کند کار بزرگی کرده است.
او تاکید کرد: اگر بتوانیم تمام دستگاههای اثر گذار در شهر را متوجه این موضوع کنیم که مدیریت پسماند در شهر و کلانشهرها در شمار موضوعات زیست محیطی است، اقدامی بزرگ انجام خواهد شد.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز با تاکید بر اینکه راهی جز تغییر نگاه برای رسیدن به یک محیط زیست پایدار و سالم نداریم، عنوان کرد: شیوه دفن زباله در سایتها نیاز به بازنگری دارد.
غلامرضا غلامی تاکید کرد: باید به سمتی پیش رویم که بتوانیم فرهنگ شهروندی را نسبت به زباله و پسماندها تغییر دهیم و در واقع در فضای اجتماعی نیازمند ایجاد یک اقناع عمومی و تغییر فرهنگ در این باره هستیم.
معاون شهردار شیراز خاطرنشان کرد: در کلانشهر شیراز شاهد مدیریت مطلوب پسماند هستیم و اقدامات خوبی طی سالهای اخیر توسط سازمان متبوع ارائه شده اما در عین حال برای رسیدن به توسعه پایدار نیازمند اقدامات اثرگذارتری هستیم.
غلامی همچنین بیان کرد: امروز اگر هزاران دستگاه تفکیک خریداری کنیم برای تفکیک، خشک و جداسازی زبالهها تاثیر گذاری آن به اندازه این نیست که افراد جامعه را در شهر آگاه کنیم.
او مجددا تصریح کرد: بهترین کارخانه تفکیک زباله در منزل است و میطلبد تا دستگاههای مختلف برای تغییر نگاه و فرهنگ در این باره با ما همکاری کنند، چراکه بهترین کار در حوزه پسماند، تفکیک زباله از مبدأ در منازل است.
غلامی اظهار کرد: اگرچه در کلانشهر شیراز مدعی یکی از بهترین مدیریت جمعآوری، تفکیک، سایت دفن شیرازبه و ایمنسازی زبالهها هستیم؛ اما تنها ۹.۶۴ درصد از زبالهها از مبدا تفکیک میشوند که این برای ما قانع کننده نیست.
انتهای پیام/ابراهیم عباسی
لینک کوتاه :
https://pegahekhabar.ir/?p=31391