به گزارش پگاه خبر؛معاون حملونقل و ترافیک شهرداری شیراز گفت: اتوبوس برقی آزمایشی همزمان با هفته شیراز آغاز بکار کرد که این اتوبوس برقی، ساخت ایران و اقدام شهرداری شیراز حمایت از کالای ایرانی است. اتوبوس برقی آزمایشی همزمان با هفته شیراز و در حاشیه بیستونهمین نشست تخصصی کمیسیون حملونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان […]
به گزارش پگاه خبر؛معاون حملونقل و ترافیک شهرداری شیراز گفت: اتوبوس برقی آزمایشی همزمان با هفته شیراز آغاز بکار کرد که این اتوبوس برقی، ساخت ایران و اقدام شهرداری شیراز حمایت از کالای ایرانی است.
اتوبوس برقی آزمایشی همزمان با هفته شیراز و در حاشیه بیستونهمین نشست تخصصی کمیسیون حملونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان شهرهای ایران در شیراز آغاز بکار کرد.
هادی شهدوست شیرازی معاون حملونقل و ترافیک شهرداری شیراز با بیان اینکه امروز تفاهمنامه برقیسازی ناوگان حمل و نقل درون شهری امضا شد، اظهار داشت: این پروژه با هدف حفظ هوای پاک در راستای برنامه پنج ساله شهرداری شیراز اجرا میشود.
وی با بیان اینکه این پروژه بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر شیراز در دستور کار قرار گرفته است، افزود: تفاهمنامه ۴ جانبه برقیسازی ناوگان حمل و نقل عمومی ما بین شرکت مپنا( مکو) ، ماهان ، شتاب و شهرداری شیراز با هدف گسترش زیرساخت های مورد نیاز انرژی پاک منعقد شده است.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری شیراز به مذاکرات چهار جانبه انجام شده شهرداری با شرکتهای مذکور طی چندین ماه اخیر که منجر به انعقاد تفاهمنامه شده است، اشاره کرد.
وی گفت: مذاکرات در بخش مطالعات جامع حمل و نقل برقی شهر شیراز، همکاریهای مشترک در حوزه راهاندازی خودروهای برقی اشتراکی ، همکاری در جهت استفاده از اتوبوسهای برقی در خطوط اتوبوسرانی شهر شیراز، ایجاد زیرساختهای شارژ برای خودروهای سواری و اتوبوسهای برقی در کلانشهر شیراز و تجهیز و راهاندازی نیروگاه خورشیدی در فضاهای پارکینگ های طبقاتی و دیگر اماکن تحت تملک شهرداری بوده است.
شهدوست با بیان اینکه اتوبوس برقی تولید داخلی دارای استانداردهای جهانی است، عنوان کرد: پک باتری لیتیوم یون با ظرفیت ۳۱۸ کیلووات ساعت با تعداد عمر سیکلی بیش از ۵۰۰۰ و شیوههای مختلف شارژ داخلی و سریع ، سامانه مانیتورینگ و عیب یابی پیشرفته از مهمترین تجهیزات و امکانات این اتوبوس است.
حملونقل الکتریکی هزینه سلامت شهری را کاهش میدهد
کامبیز مرادی مدیرعامل شرکت شتاب نیز در آیین امضای تفاهمنامه برقیسازی ناوگان حملونقل درونشهری کلانشهر شیراز با اشاره به سیاستهای کلان کشور در حمایت از تولید داخلی و رویکرد این شرکت بر همین اساس گفت: رویکرد جدی ما نیز همین سیاست استفاده از توان و تجهیزات داخلی است که این موضوع مورد توجه شهرداری شیراز نیز است.
وی با تاکید بر حملونقل الکتریکی به عنوان یک منظر مورد توجه مدیریت شهری افزود: با حملونقل الکتریکی، کاهش آلودگیهای محیطی نظیر سوختهای فسیلی و آلودگی صوتی را در کلانشهرها خواهیم داشت که از منظر مدیریت شهری حائز اهمیت است.
مدیرعامل شرکت شتاب تصریح کرد: حملونقل الکتریکی هزینه سلامت شهری را کاهش میدهد و راندمانی معادل با دو برابر حمل و نقل سوختهای فسیلی دارد.
مرادی گفت: در واقع مصرف سوخت حذف نمیشود و مصرف سوخت به خارج کلانشهرها هدایت میشود.
وی با بیان اینکه ناوگان و زیرساخت آن برای تحقق تفاهمنامه با شهرداری شیراز نتیجه کار متخصصین داخلی است، خاطرنشان کرد: یک سامانه هوشمند سیاستهای پدافند غیرعامل و مدیریت بحران را در خود دارد و مدیریت و اجازه مانور عملیات شهری را میدهد.
انتهای پیام/ناصر اشرف
لینک کوتاه :
https://pegahekhabar.ir/?p=29990