به گزارش پگاه خبر؛حجت الاسلام و المسلمین موسوی،رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: این قاتل ظهر امروز در شهرستان شیراز دستگیر شد. متهم در تاریخ ۱۳ بهمن یک هزار و چهارصد در ساعت ۱۹ و ۴۸ دقیقه سرهنگ دوم علی اکبر رنجبر جمعی پاسگاه بیدزرد شیراز با سلاح سرد مورد هجمه قرار داد و وی […]
به گزارش پگاه خبر؛حجت الاسلام و المسلمین موسوی،رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: این قاتل ظهر امروز در شهرستان شیراز دستگیر شد.
متهم در تاریخ ۱۳ بهمن یک هزار و چهارصد در ساعت ۱۹ و ۴۸ دقیقه سرهنگ دوم علی اکبر رنجبر جمعی پاسگاه بیدزرد شیراز با سلاح سرد مورد هجمه قرار داد و وی را به قتل رساند.
او گفت: این اقدام قاتل پس از مجروح نمودن سرباز وظیفه انجام گرفته است و شهید رنجبر قصد انجام وظیفه سازمانی خود در مواجهه با اراذل و اوباش را داشته است.
به گفته موسوی متاسفانه شهید رنجبر در درگیری با متهم از ناحیه شریانهای حیاتی مورد ضربه سلاح سرد قاتل قرار گرفته و در صحنه حادثه جان به جان آفرین تسلیم مینماید ۰
او می گوید: دقایقی قبل با تلاشهای شبانه روزی و اقدامات عملیاتی پلیس انتظامی استان فارس و همکاری اطلاعاتی ویژه سربازان گمنام امام زمان (عج) محل اختفای متهم در شهرستان شیراز شناسایی و قاتل شهید رنجبر دستگیر شد۰
به گفته او تحقیقات در خصوص انگیزه متهم توسط مقام قضایی ادامه دارد و در سریعترین زمان ممکن و پس از تکمیل تحقیقات با صدور کیفرخواست و حکم قاطع، متهم پرونده به مجازات قانونی خواهد رسید.
انتهای پیام/ابراهیم عباسی

لینک کوتاه :
https://pegahekhabar.ir/?p=26826


