به گزارش پگاه خبر؛مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون از فعال بودن ۷ واحد کوچک و خانگی پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان خبر داد. حمید رشیدی اظهار کرد: سالانه بیش از ۹۰تن قارچ خوراکی در کازرون تولید میشود که ۱۰۰ درصد این میزان، قارچ دکمهای به عنوان دارنده بیشترین اقبال از سوی مصرف کنندگان است. […]
به گزارش پگاه خبر؛مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون از فعال بودن ۷ واحد کوچک و خانگی پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان خبر داد.
حمید رشیدی اظهار کرد: سالانه بیش از ۹۰تن قارچ خوراکی در کازرون تولید میشود که ۱۰۰ درصد این میزان، قارچ دکمهای به عنوان دارنده بیشترین اقبال از سوی مصرف کنندگان است.
این مقام مسئول با بیان اینکه دوره تولید قارچ از زمانی که سالن پر میشود تا زمان برداشت ۳۶ روز طول میکشد و با احتساب ۲۰ روز زمان باردهی۵۶ روز میشود، ابراز کرد: در کارگاههای پرورش و تولید قارچ خوراکی بسته به میزان تجهیزات، ۴ تا ۵ دوره در سال محصول تولید می شود.
رشیدی; اهمیت توسعه قارچهای خوراکی را در اهمیت و ارزش غذایی و دارویی، هزینه کم تولید و از طرف دیگر تامین منبع پروتئین مورد نیاز جامعه دانست و افزود: طی سال های اخیر افراد زیادی با طی دوره های آموزشی ساده و استفاده از فضاهای بلااستفاده منزل نظیر پارکینگ، زیر زمین و انباری به پرورش قارچ روی آوردهاند و قدمی در گسترش تولید این محصول بر داشتهاند.
وی بیان کرد: تولید قارچ در کازرون به صورت مستقیم برای ۱۲ نفر و به صورت غیرمستقیم برای حدود ۲۵نفر، بسته به فصل تولید، اشتغال ایجاد کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد: افزایش قیمت نهاده ها و هزینه های تولید در واحدهای تولید قارچ ، افزایش قیمت این محصول را در برداشته و باعث کاهش مصرف این فرآورده در بین خانوار ها شده است.
انتهای پیام/ابراهیم عباسی
لینک کوتاه :
https://pegahekhabar.ir/?p=24148