نیروهای جدید در مراکز پذیرفته شده فعالیت خود را آغاز کنند
برچسب ها
از آرزوی چندساله تا باغ زندگی؛ باغ ۲۴۰ هکتاری شیراز به مردم رسید
پس از سالها انتظار، یکی از باغهای بزرگ واقع در ورودی غربی شیراز به روی شهروندان گشوده شد تا باغ زندگی نه فقط به عنوان یک فضای سبز، بلکه به عنوان بخشی از سرمایه عمومی شهر در اختیار مردم قرار گیرد؛ مجموعهای که مسئولان شهری آن را حاصل همراهی و مشارکت مجموعه مدیریت شهری و استانی در مسیر حفظ باغات و توسعه فضاهای عمومی میدانند.
آرامش شیراز؛ گامی برای تبدیل یک باغ شهری به مقصد شعر و هنر
فاز نخست «باغ آرامش» در بلوار امیرکبیر شیراز همزمان با هشتادوهفتمین مرحله جهش عمرانی کلانشهر شیراز به بهرهبرداری رسید؛ باغی که قرار است علاوه بر ایجاد فضایی مفرح برای شهروندان، در ادامه به فضایی برای شعر، ادبیات و هنر و مقصدی تازه برای اهالی فرهنگ و هنر تبدیل شود.
اقدام آمریکا در حمله به لامرد جنایت جنگی است/ پیگیر عدالت برای شهدای لامرد خواهیم بود
سخنگوی وزارت امور خارجه، در نشست خبری در محل شهادت شهدای لامرد، حمله موشکی آمریکا به این شهر را جنایت جنگی خواند و با اشاره به شهادت ۲۱ نفر و مجروح شدن حدود ۱۸۰ نفر در نهم اسفند ۱۴۰۴، تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران پیگیر عدالت برای شهدای لامرد خواهد بود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.




دکتر «بهرام عین اللهی»، تاکید کرد: با توجه به نیاز فوری بیمارستان ها، مراکز بهداشتی و درمانی و پایگاه های اورژانس به نیروی انسانی و کمک به کادر درمان و جلوگیری از فرسایش نیروها با ورود نیروهای تازه نفس و نظر به تاکید اعضای محترم کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی مبنی بر تسریع در شروع بکارگیری کلیه پذیرفته شدگان آزمون استخدامی ۲۴ بهمن سال گذشته، حداکثر تا تاریخ ۱۰ آبان سال جاری تمامی پذیرفته شدگان آزمون فوق شروع بکار کرده و گزارش اقدامات انجام شده به معاونت توسعه مدیریت و منابع این وزارتخانه ارسال شود.
بر اساس این گزارش، هیات مرکزی گزینش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز مجوز بکارگیری ۸۹ روزه این افراد را تا زمان طی مراحل قانونی گزینش در قالب بخشنامه ای به دانشگاه های علوم پزشکی کشور اعلام کرد.
انتهای پیام/ابراهیم عباسی