به گزارش پگاه خبر؛آیین رونمایی کتاب «سلولهای بهاری»؛باموضوع دستیابی ایران به دانش سلولهای بنیادی و بزرگداشت دکتر پروانه فرزانه، مدیر بانک سلولی و جانوری کشور با حضور دکتر حسین بهاروند، راوی کتاب و همسر خانم فرزانه، بهنام باقری، نویسنده کتاب، روحالله نجابت، نماینده مردم شیراز در مجلس، حجتالاسلام مهدوی، معاون نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی […]
رونمایی از کتاب “سلولهای بهاری” در شیراز
دراین برنامه دکتر محمدهادی ایمانیه عضو هیئت علمی و هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سخنانی با اشاره به کتاب «سلولهای بهاری» گفت: به نظر من، مشکل جوانان فعلی ما، کمبود الگو است، وقتی با آنان صحبت میکنیم مرتب به یأس و ناامیدی دامن میزنند. در همین شرایط و وضعیتی که داریم، انسانهایی وجود دارند و خدمت میکنند که نهتنها باعث ارتقای ما ایرانیها هستند بلکه به عنوان یک شخصیت مسلمان واقعی عملکردهِ به دینش، میتواند مورد الگوبرداری قرار بگیرند.ایمانیه با اشاره به بازخوردهای خوب کتاب «سلولهای بهاری» در میان فعالان علمی عنوان کرد: دکتر بهاروند بیش از یک سال و نیم روی پیشنویس این کتاب کار کردند. محتوای قوی و مفید این کتاب نمایانگر این تلاش و جدیت است. کتاب نوشتن باید با هدف این باشد که بتواند جمعی را هدایت کرده و مسیر را برایشان روشن کند. من در این کتاب دیدم که آقای دکتر بهاروند، بسیار احترام اساتید خود را حفظ کرده بودند، احترام استاد، احترام همسر، احترام فرزند و…. چنین احترامی که ایشان برای استاد خود، مرحوم دکتر سعید کاظمی آشتیانی داشتند و دارند نشاندهنده تواضعی است که از هر دانشمندی انتظار میرود که نسبت به استادش داشته باشد.
در بخش پایانی این مراسم، بهنام باقری، محقق و نویسنده کتاب «سلولهای بهاری» نیز در سخنانی عنوان کرد: یکی از نکاتی که برایم سؤال بود، این صحبت این بود که بعضی از دانشمندان کشور حتی آنهایی که دلسوز کشور بودند، وقتی که که خبر دستیابی به «سلولهای بنیادی» مطرح شد، نامهای به رهبر انقلاب نوشتند که آقا باور نکنید این حرف ها، درست نیست، از خارج وارد کردهاند و این کار در کشور ما شدنی نیست که ماجرای این موضوع هم به طور مفصل در کتاب آمده است و این سؤالی که داشتم با این کتاب بر طرف شد که در واقع جوانان و دانشمندان عزیز و پرتلاش ما بودند که توانستند به این دانش مهم دست پیدا کنند.باقری با اشاره به فعالیت های مرحوم دکتر پروانه فرزانه اظهار داشت: این جمله امام خمینی(ره) همیشه برای من جالب بود که گفتند «از دامان زن، مرد به معراج میرود»، نمیتوانستم درک کنم که یعنی چی، نقش زن در زندگی چقدر میتواند باشد که مرد فقط با اتکا به زن به معراج میرود که این مسئله هم در جریان این کتاب و با توجه به ارتباطی که طی دو- سه با آقای دکتر بهاروند و خانواده ایشان داشتیم، برای من حل شد.وی با اشاره به بخشی از کتاب تصریح کرد: الان جمهوری اسلامی نیاز به مسئولانی دارد که تا سرحد مرگ کار کنند، نیاز به چنین افراد و مسئولانی دارد تا به آن قلههای پیشرفت علمی و تمدن نوین اسلامی دست پیدا کند. حُسنختام صحبتهایم درباره مرحوم دکتر فرزانه است که در بستر بیماری هم به فکر رشد و پیشرفت علمی کشور بودند. باقری در پایان سخنانش ضمن اشاره به بخش دیگری از کتاب تاکید کرد: خانم دکتر فرزانه وقتی همسرشان را برای سفر علمی به کشور آلمان راهی میکنند، خطاب به دکتر بهاروند میگویند وقتی ساک شما را برای این مسافرت علمی آماده میکنم، مانند زنانی هستم که همسرشان را به جنگ میفرستند، در واقع، خانم دکتر فرزانه چنین نگاه متمدنانهای به مقوله علم و پیشرفت کشور داشتهاند.
لینک کوتاه :
https://pegahekhabar.ir/?p=20765
برچسب ها
تداوم هوشمندسازی پلیس با اجرای سند معماری فراجا
فرمانده کل انتظامي کشور با اشاره به اينکه در سال 1404 بخش زيادي از هوشمندسازي پليس را انجام خواهيم داد، گفت: با اجراي سند معماري فراجا به دنبال پليس هوشمند هستيم.

نرخ کرایه حمل و نقل بار و مسافر درون شهری آباده جهت سال ۱۴۰۴ تصویب و ابلاغ شد
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری آباده از تصویب و ابلاغ نرخ کرایه حمل و نقل بار و مسافر درون شهری برای سال 1404 خبر داد.
به مناسبت یکصدمین سالگرد شهرداری؛ تخفیف ۲۰ درصدی عوارض در آباده
به مناسبت یکصدسالگی شهرداری آباده، شهرداری تخفیف ۲۰ درصدی برای پرداخت عوارض پروانه ساخت و کسب و پیشه در نظر گرفته است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.