به گزارش پگاه خبر؛حضرت آیتالله خامنهای روز جمعه در یک سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سی و دومین سالروز رحلت حضرت امام خمینی (ره) جمهوری اسلامی را مهمترین ابتکار امام خمینی برشمردند و گفتند: درباره هیچ نظام سیاسی در دنیا به اندازه جمهوری اسلامی پیشبینی زوال و فروپاشی نشده است. مهمترین بخش های بیانات ایشان به […]
به گزارش پگاه خبر؛حضرت آیتالله خامنهای روز جمعه در یک سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سی و دومین سالروز رحلت حضرت امام خمینی (ره) جمهوری اسلامی را مهمترین ابتکار امام خمینی برشمردند و گفتند: درباره هیچ نظام سیاسی در دنیا به اندازه جمهوری اسلامی پیشبینی زوال و فروپاشی نشده است.
مهمترین بخش های بیانات ایشان به شرح زیر است:
جمهوری اسلامی مهمترین ابتکار حضرت امام (ره) بود
راز پرشکوه و افتخارآمیز ماندگاری جمهوری اسلامی، همراهی «جمهوری» و «اسلامی» است
در بین نظامهای عالم که در یکی دو قرن اخیر تشکیل شده، بنده هیچ نظامی را سراغ ندارم که به اندازه جمهوری اسلامی پیشبینی زوالش شده باشد. از روز اول بدخواهانی که نمیتوانستند تشکیل نظام را هضم کنند، میگفتند این نظام تا دو ماه دیگر و … از بین خواهد رفت.
اینها نگاهشان به خیلی از انقلابها و نظامهای برآمده از انقلابها بود. این انقلابها در سراسر جهان شروع شوقانگیز و پایان زهرآگینی داشتند.
راز پرشکوه و افتخار بخش ماندگاری این نظام این دو کلمه است: جمهوری و اسلامی؛ مردم و اسلام؛ جمهوری یعنی مردم و اسلام یعنی مردم سالاری دینی.
کار بزرگ امام بزرگوار ما این بود که این فکر و نظریه جمهوری اسلامی را خلق کرد و آن را وارد میدان نظریه های سیاسی گوناگون کرد. بعد به آن تحقق و عینیت بخشید.
امام خمینی معرفت عمیقی به اسلام و باور جدی به مردم داشت
بعد از رحلت امام، بدخواهان بار دیگر جان گرفتند و آرزوهای خود را بصورت پیشگویی مطرح کردند.
اشخاص و گروه ها و دسته ها، چه در داخل و چه خارج از کشور زیر سایه بیگانگان و دشمنان جمهوری اسلامی، فروپاشی جمهوری اسلامی را به یکدیگر نوید می دادند.
آخر کار نیز یک مقام عالیرتبه امریکایی با قاطعیت اعلام کرد که جمهوری اسلامی چهل سالگی خود را نخواهد دید.
بدون حضور مردم انقلاب شکل نمیگرفت و ادامه هم پیدا نمیکرد
هم در مورد حاکمیت اسلام و هم درباره جنبه مردمی بودن حکومت و مردمسالاری مخالفین سرسختی وجود داشت.
عدهای سکولارها و غربیها بودند که معتقد بودند دین افیون جامعه است و نمیتواند حکومت مردم را در دست بگیرد.
دستهای دیگر میگفتند دین نباید آلوده به سیاست شود و باید تقدس خود را حفظ کند که این افراد سکولارهای مذهبی هستند که مذهبیاند اما در واقع سکولارند. یعنی هیچ اعتقادی به دخالت دین در شؤون زندگی ندارند و مخالفت حاکمیت اسلامند.
مخالفان مردمسالاریها هم دو جبهه بودند، یکی سکولارها که میگفتند مردمسالاری را باید تکنوکراتها دست بگیرند پس جمهوری اسلامی بی معنی است. عدهای دیگر میگفتند مردم کارهای نیستند و باید دین حکومت کند که نمونه افراطی آن در داعش مشاهده میشود.
امام در وصیتنامه خود گفتهاند که عدم حضور در انتخابات در بعضی مقاطع چه بسا گناهی باشد در راس گناهان کبیره.
در جریان عدم احراز صلاحیت به برخی کسانی که صلاحیتشان احراز نشد جفا شد. به خودشان و خانوادههایشان نسبتهایی داده شد که معلوم شد خلاف است. فضای مجازی بدون هیچ قید و بندی این مسایل را منتشر کردند. مطالبه من این است که دستگاههای مسئول جبران کنند. گزارشهای خلاف واقع بود.
انتهای پیام/
لینک کوتاه :
https://pegahekhabar.ir/?p=19740