افزونه جلالی را نصب کنید.
پ

عربستان برای نشان دادن حسن نیت خود باید به جنایت در یمن پایان دهد

عربستان برای نشان دادن حسن نیت خود باید به جنایت در یمن پایان دهد
عربستان برای نشان دادن حسن نیت خود باید به جنایت در یمن پایان دهد

اولین انتظار از عربستان این است که در عاجل ترین اقدام به حملات خود در یمن پایان دهد و پایان بخشیدن به ظلم و حمایت عربستان به یمن راه را برای ادامه گفت و گوها هموار می کند. عربستان برای نشان دادن حسن نیت خود باید به جنایت در یمن پایان دهد. در اقدام دیگر باید عربستان بپذیرد براساس منافع مشترک عمل کند و تکیه خود را از ابر قدرت ها کاهش دهد و در قدم سوم به صلح و امنیت منطقه نگاه جدی داشته باشد و توان خود را در این راه بکار گیرد.

 به گزارش پگاه خبر؛«ابراهیم عزیزی»، نماینده مردم شیراز و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس،در رابطه با مذاکرات ایران و عربستان گفت: بارها اعلام کردیم امنیت منطقه باید توسط کشورهای منطقه تامین شود تا کشورهای همسایه در راستای تعامل جمعی حرکت کنند، اینکه کشورهای منطقه به این نتیجه رسیدند که باید با هم افزایی به اهداف مشترک و تامین امنیت منطقه و صلح و ثبات منطقه و بهره گیری از ظرفیت های اقتصادی مشترک کمک کنند یک نقطه آغاز خوبی است. امیدواریم کشورهای همسایه به ویژه کشورهای منطقه ای این مسیر را بدون وابستگی به ابر قدرت ها ادامه دهند، ایران سال ها اعلام کرده است ابر قدرت ها به دنبال منافع خود هستند و هیچ پشتیبانی در مواقع لزوم ندارند. رویکرد آمریکایی ها بر این اساس بوده ‌که همیشه از پشت خنجر زده اند و برای منافع خود کشورهای منطقه را قربانی کردند. امروز سزاوارترین اقدام این است که کشور های منطقه بدون تکیه به این ابر قدرت ها و بدون‌رسمیت بخشیدن به یک رژیم جعلی به نام اسراییل با هم افزایی و هماهنگی به اهداف مشترک و منافع منطقه ای، کمک کنند.

او ادامه داد: اولین انتظار از عربستان این است که در عاجل ترین اقدام به حملات خود در یمن پایان دهد و پایان بخشیدن به ظلم و حمایت عربستان به یمن راه را برای ادامه گفت و گوها هموار می کند. عربستان برای نشان دادن حسن نیت خود باید به جنایت در یمن پایان دهد. در اقدام دیگر باید عربستان بپذیرد براساس منافع مشترک عمل کند و تکیه خود را از ابر قدرت ها کاهش دهد و در قدم سوم به صلح و امنیت منطقه نگاه جدی داشته باشد و توان خود را در این راه بکار گیرد.

عزیزی در خصوص تاثیر مذاکرات در موضوع اقتصاد ایران و فروش نفت کشور گفت: زمانی که حرکت به ثبات منطقه صورت گیرد دستاوردهایی را برای همگان به همراه دارد، ایران با روی باز از همکاری های منطقه ای و توافقات منطقه ای استقبال کرده و باور داریم که باید خودمان سرنوشت منطقه را رقم بزنیم. حوادث اخیر که در اسراییل اتفاق افتاد نشان داد که اسراییل ضربه پذیر ترین رژیم است، این گنبد اهنینی که سالها از آن نام می برد را می توان به تار عنکبوتی تعبیر کرد حوادث اخیر اثبات کرد این تار عنکبوتی خیلی سست تر از تصورها است. توصیه ما به کشورهای منطقه و همسایگان این است که تکیه به این تار عنکبوتی نزنند باز کردن پای رژیم صهیونیستی به منطقه ظلم و جنایت در حق مردم است؛ باید همچنان اسراییل به عنوان رژیم جعلی به رسمیت شناخته نشود؛ ارتباط کشورهای منطقه با اسراییل سزاوار نیست.

انتهای پیام/

 

برچسب ها

ساخت تصفیه‌خانه فاضلاب محلی شیراز برای حفظ باغ‌ها و توسعه فضای سبز یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر بود/ پایان تنش آبی ۴۰۰ هکتار از باغ‌های شیراز در آستانه تحقق 04 مرداد 1405

ساخت تصفیه‌خانه فاضلاب محلی شیراز برای حفظ باغ‌ها و توسعه فضای سبز یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر بود/ پایان تنش آبی ۴۰۰ هکتار از باغ‌های شیراز در آستانه تحقق

پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب محلی قصردشت در اقدامی راهبردی برای مقابله با کم‌آبی و صیانت از هویت سبز کلان‌شهر شیراز، وارد فاز بهره‌برداری آزمایشی شد؛ کلان‌پروژه‌ای که به گفته مدیریت ارشد شهری، پس از حدود ۲ سال تلاش مستمر، اقدامی مهم در مسیر تأمین آب پایدار برای باغ‌های قصردشت و حفظ این میراث ارزشمند به شمار می‌رود.

ورود حماسه‌سازان ایمنی تازه‌نفس به سنگر ایثار و فداکاری/ خدمت ۳۲۸ آتش‌نشان جدید پس از دوره تکاوری و توانمندسازی آغاز شد 03 مرداد 1405

ورود حماسه‌سازان ایمنی تازه‌نفس به سنگر ایثار و فداکاری/ خدمت ۳۲۸ آتش‌نشان جدید پس از دوره تکاوری و توانمندسازی آغاز شد

آیین پایان دوره تکاوری، توانمندسازی و آموزش تخصصی ۳۲۸ آتش‌نشان جدیدالورود شهرداری شیراز با تأکید بر سرمایه انسانی، ارتقای آمادگی عملیاتی و تقویت روحیه جهادی برگزار شد؛ آیینی که در آن مقامات شهری، نظامی و استانی، بر جایگاه این نیروها در امنیت، تاب‌آوری و خدمت‌رسانی به شهروندان تأکید کردند.

افتخارآفرینی در بحران، روایت مدیریت ارشد شهری شیراز از ۱۸۵۰ پروژه فعال و احداث ۴۵ تقاطع غیرهمسطح در ۴۵ ماه 02 مرداد 1405

افتخارآفرینی در بحران، روایت مدیریت ارشد شهری شیراز از ۱۸۵۰ پروژه فعال و احداث ۴۵ تقاطع غیرهمسطح در ۴۵ ماه

در گردهمایی اعضای شوراهای اسلامی محلات و معتمدین کلان‌شهر شیراز، راهکارهای ارتقای کیفیت زندگی و توسعه متوازن بر پایه تعاملات محله‌محور بررسی شد؛ روندی که به گفته مدیریت ارشد شهری با اولویت‌بخشی به مطالبات مردمی، جهش در اجرای زیرساخت‌های کلان و صیانت از منابع زیست‌محیطی، به‌دنبال تثبیت جایگاه شیراز در مسیر توسعه پایدار و افزایش رضایت‌مندی عمومی است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.