به گزارش پگاه خبر؛دکتر محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم گفت: کارشناسان بهداشت محیط از ۲۵ اسفند سال قبل تا ۱۴ فروردین ماه امسال از واحدهای صنفی شهرستان، بیش از ۹ هزار کیلوگرم انواع مواد فاسد و غیر مجاز جمع آوری کردند. وی افزود: این مواد فاسد و تاریخ مصرف گذشته شامل انواع […]
به گزارش پگاه خبر؛دکتر محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم گفت: کارشناسان بهداشت محیط از ۲۵ اسفند سال قبل تا ۱۴ فروردین ماه امسال از واحدهای صنفی شهرستان، بیش از ۹ هزار کیلوگرم انواع مواد فاسد و غیر مجاز جمع آوری کردند.
وی افزود: این مواد فاسد و تاریخ مصرف گذشته شامل انواع مواد لبنی و پروتئینی، بیسکویت، کیک، نوشابه و نوشیدنیهای گازدار، آبمیوه و خشکبار بوده است.
رحمانیان ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط و حرفهای در سطح عرضه نسبت به ضبط و توقیف مواد غذایی غیر بهداشتی اقدام و سپس با هماهنگی دادستانی معدوم سازی آنها را انجام میدهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلف بهداشتی به سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند و در هنگام خرید مواد غذایی به مشخصات بهداشتی از جمله پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضاء، نام ترکیبات و آدرس کارخانه تولید کننده توجه کنند.
انتهای پیام/