به گزارش پگاه خبر؛مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیرازبا اشاره به اجرای طرح «نوآفرین» در این دانشگاه گفت: با توجه به قرنطینه خانگی ناشی از حضور ویروس کورنا در کشور، با مجموعه برنامههای «نوآفرین» مخاطبان خانه نشینمان را مهمان یک فضای آموزنده و نوآورانه میکنیم. مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز تصریح کرد: این […]
به گزارش پگاه خبر؛مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیرازبا اشاره به اجرای طرح «نوآفرین» در این دانشگاه گفت: با توجه به قرنطینه خانگی ناشی از حضور ویروس کورنا در کشور، با مجموعه برنامههای «نوآفرین» مخاطبان خانه نشینمان را مهمان یک فضای آموزنده و نوآورانه میکنیم.
مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز تصریح کرد: این طرح با همکاری بنیاد نخبگان فارس، معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز و پارک علم و فناوری فارس میزبان دانشگاهیان و همهی علاقهمندان در مجموعه رویدادهای مجازی نوآوری و کارآفرینی دانش بنیان برگزار شد.
وی افزود: امروزه فضاهای نوآورانه و کارآفرینانه با سرعت زیادی در حال تبدیل شدن به گفتمان غالب علمی و اقتصادی دنیا است و همین امر سبب شده که نگاه تحول آفرینی در دانشگاهها بسیار مورد انتظار قرار گیرد.
کنعانی با اشاره به ارتباط صنعت، جامعه و دانشگاه ادامه داد: چندین دانشگاه کلیدی در کشور توانسته اند بدنه خود را به سمت رویکرد نوآوری خلاقانه و کارآفرینی نیازمحور اجتماعی سوق دهند و تجربیات ارزشمندی خلق شده است. اما برای دانشگاههای دیگر این مساله هنوز در حد اهداف دست نیافته یا ناقص متولد شده است.
وی با بیان اینکه دانشگاههای شیراز با وجود ظرفیتهای فوق العادهای که دارند هنوز آنگونه که باید در این زیست بوم اقتصاد دانش بنیان جایگاه و نقش خود را نیافته اند؛ این موضوع وظیفه مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز را دوچندان میکند تا با استفاده از تجربیات موجود داخلی و خارجی بتواند قدمهای موثری برای غلبه بر این نقصان بردارد.
مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز ادامه داد: در گام جدید یک دوره متنوع از مباحث اساسی «زیست بوم نوآورانه و کارآفرینانه دانش بنیان» توسط مدرسین مجرب سطح ملی پوشش داده شده است.
کنعانی بیان کرد: رسیدن به یک زیست بوم نوآورانه دانش بنیان را نیازمند فرهنگ سازی میان اجزای مختلف آن است. استاد، دانشجو و دانش آموختگان دانشگاهها، اصلیترین سرمایه ملی برای موفقیت برنامههای دانش بنیان به شمار میروند و آموزش و توانمند سازی این ظرفیت، یک قدم حیاتی است که بدون انجام آن، سرمایه گذاریهای دیگر هم کم اثر خواهد بود.