به گزارش پگاه خبر،بهمن مردانی افزود: شهرستان مرودشت به دلیل قدمت تاریخی، دارای محوطهها، تپهها و بناهای تاریخی متعددی از دوران پیش از تاریخ تا دورههای تاریخی و اسلامی است که این آثار در پهنه دشت و یا در ارتفاعات قرار گرفته است. وی گفت: با پیگیریهای یگان حفاظت از میراث فرهنگی و تعاملی که […]
به گزارش پگاه خبر،بهمن مردانی افزود: شهرستان مرودشت به دلیل قدمت تاریخی، دارای محوطهها، تپهها و بناهای تاریخی متعددی از دوران پیش از تاریخ تا دورههای تاریخی و اسلامی است که این آثار در پهنه دشت و یا در ارتفاعات قرار گرفته است.
وی گفت: با پیگیریهای یگان حفاظت از میراث فرهنگی و تعاملی که با دوستداران میراث فرهنگی وجود داشت؛ در منطقه باستانی شهرستان مرودشت نیز اشیای تاریخی مربوط به دوران پیش از تاریخ کشف شد.
کارشناس مسئول باستان شناسی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مرودشت نیز گفت: اشیا کشف شده مهره مانند بوده و متعلق به دوران پیش از تاریخ و دوران تاریخی است، بعضی از این اشیا در گذشته به عنوان گردنبند و دستبند بوده که همراه با اجساد دفن میشدند.
محمد تقی قلعه نوعی، ادامه داد: به نظر میرسد اشیا مکشوفه، جنبه تدفینی داشته که به دلیل مجهول بودن محل پیدایش آن، در حال حاضر امکان سنجش قدمت دقیق آنها مقدور نیست.
وی افزود: در تشخیص دقیق قدمت اشیا مکشوفه، مطالعه سفالینههای تدفینی هم دوره با آن نیز میتواند راهگشا باشد و در تعیین قدمت مورد استفاده قرار گیرد.
قلعه نوعی با اشاره به محل اکتشاف این اشیا نفیس در کوههای کامفیروز که توسط آقای نادر طاهری از دوستداران میراث فرهنگی کشف و تحویل میراث فرهنگی گردید، بیان داشت: با انجام پژوهش و استخراج اطلاعات دقیقتر از اشیا کشف شده، میتوان در آینده نزدیک این آثار را در موزه در معرض نمایش قرار داد و معرفی کرد.
انتهای پیام/
لینک کوتاه :
https://pegahekhabar.ir/?p=16961